Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 129.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rond 2002 is er aanvang gemaakt met de bouw van vakantieresort Aquastaete. In 2003 zijn de eerste woningen opgeleverd en het hierbij te koop aangeboden object maakte hier deel vanuit. Deze vrijstaande woning van het type Springer (geschikt voor 6 personen) is gelegen op 306 m2 eigen grond. Op het vakantiepark treft u diverse faciliteiten aan waaronder een overdekt zwembad. In de nabije omgeving van het object liggen het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Wat wilt u nog meer!

Indeling:
U betreedt de woning via de hal. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen), een radiator en het toilet. Het toilet is deels betegelde en is voorzien van een fonteintje, een mechanische ventilatie en een closet. Via de hal loopt u door naar de inpandige berging annex bijkeuken en/of de woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer kenmerkt zich door zijn vele raampartijen en de hoeveelheid daglichttoetreding wat voor een prettig leefklimaat zorgt. De woonkamer is o.a. voorzien van radiatoren, een Tv-aansluiting, openslaande tuindeuren en een open keuken.

Keuken.
Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een koelkast, vaatwasser, magnetron, afzuigkap en een kookplaat. In deze keukenruimte treft u verder een radiator en een tuindeur aan.

Bijkeuken/berging.
Een ideale ruimte voor het opslaan van u fiets, tuinstoelen etc.. Deze ruimte is verder voorzien van een wasmachine aansluiting, cv-opstelling (bouwjaar: 2003) en een tuindeur.

1e Verdieping:
De trapopgang naar de 1e verdieping bevindt zich in de woonkamer. Als u op de 1e verdieping bent aangekomen loopt u via de overloop door naar een van de drie slaapkamers (allen voorzien van een radiator) en/of de badkamer.

Badkamer.
Deze geheel betegelde badkamer is o.a. voorzien van een mechanische ventilatie, een 2e toilet, een wastafel en een douchecabine.

Algemeen:
Rondom deze woning is er een tuin gelegen. De tuin is nagenoeg geheel aangekleed met gazonpartijen. Verder zijn er een tweetal veranda’s, een terras en een parkeergelegenheid aanwezig. De bezonning in deze tuin is goed te

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2003

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

306 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's