Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 197.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gedempte Turfhaven 4D Steenwijk

Gemak dient de mens. Beschermd rustiek wonen op loopafstand van alle stadse voorzieningen.

In een kleinschalig appartementencomplex bevindt zich dit mooie appartement met ruim overdekt balkon. Dit appartementencomplex Parkhaven, dat haar naam ontleent aan de ligging aan de voorzijde aan het levendige Steenwijkerdiep en het aan de achterzijde gelegen karakteristieke park Ramswoerthe bevindt zich op loopafstand van het centrum. De Aldi, de Jumbo en de Lidl in een straal van 100 meter afstand.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de binnentuin en heeft aan de achterzijde een royaal balkon met prachtig uitzicht over het park. In de kelder bevinden zich de afgesloten parkeergarage met eigen parkeerplaats en berging, welke middels het trappenhuis of lift te bereiken is.

Indeling:
Begane grond: afgesloten centrale entree met postvakken, videofoon en liftvoorziening, tevens trappenhuis naar het souterain (parkeerkelder + berging).
Woonlaag 1: entree met hal (videofoon en eigen meterkast), aan weerszijde van deze hal bevinden zich de 2 slaapkamers (resp. 7m² en 14m²), vervolgens een toiletruimte met hangend closet en de badkamer met vaste wastafel en ruime douchegelegenheid. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer van maar liefst 45 m² met schuifpui naar het riante balkon (loggia van ca. 19m²). Vanuit de woonkamer heeft u schitterend uitzicht op het majestueuze park Ramswoerthe (Engelse landschapsstijl) met waterpartijen, hertenkamp en de sfeervolle theekoepel.

De open keuken heeft een keurige tijdloze keuken en is uitgevoerd met luxe inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, gasfornuis en afzuiginstallatie), een bijkeuken / berging waar zich tevens de wasmachineaansluiting en de eigen c.v.-ketel bevinden.

Heerlijk wonen in dit kleinschalige appartementencomplex in het centrum van de stad nabij alle faciliteiten (NS-intercity station op 5 minuten loopafstand, Cultureel centrum de Meenthe eveneens op loopafstand). Door de gunstige situering aan het stadspark heeft u wel de lusten van deze centrale ligging maar niet het rumoer die dit met zich meebrengt.


Extra info:
- de bijdrage voor de Vereniging van eigenaren bedraagt € 179,-- per maand;
- het appartement is voorzien van een eigen c.v.-ketel (HR combi-ketel), mechanische
ventilatie en een eigen meterkast;
- het buitenschilderwerk is in 2016 gedaan;
- hoogwaardig opleverings- en afwerkingsniveau;
- supermarkten (Lidl, Aldi en de Jumbo) op loopafstand;
- smaakvol, courant interieur. Uitstekend geïsoleerd, ingebouwd en daardoor zeer lage stookkosten!!;
- rolstoelvriendelijk woonprogramma;
- op loopafstand van het sfeervolle centrum, met zeer uitgebreid winkelaanbod. Op 5 minuten fietsen van het NS-intercity station, scholen en sportvoorzieningen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

240 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

19 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's