Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Enschedesestraat 146 te Hengelo

De kans doet zich nu voor...... wonen in een authentieke Stadsvilla, nabij het centrum van Hengelo!
Laat u verrassen op deze bijzondere locatie waarin u warmte, sfeer en rust zult ervaren.......

Te moderniseren herenhuis met authentieke details, een uiterst royale living en een extra ruime studeerkamer, 4 slaapkamers, een ruime woonkeuken, de bijkeuken/berging en een diepe achtertuin op het zuidwesten met volop privacy.

Indeling:
Begane grond:
Hal met vestibule, met toegang tot de living, studeerkamer, woonkeuken, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet met hooggeplaatst spoelreservoir en fontein.

Bij binnenkomst zult u zich meteen thuis voelen. De authentieke hal met vestibule geeft u meteen het gevoel van de jaren '20, de glas-in-loodramen, de granito vloer, de hoge plafonds, de nostalgische lambrisering in de hal die centraal in de woning ligt.
Kortom een huis wat uw droomhuis kan worden.

De royale living (36 m²) is te bereiken van vanuit zowel de keuken als vanuit de hal. Kenmerkend voor het geheel is de warme en gezellige sfeer door de open haard en de bijbehorende details. Wat te denken van onder meer de aanwezige massieve parket vloer in visgraatmotief, openslaande tuin deuren met aan weerszijden een vaste kastruimte.
Authentieke details die het plaatje in zijn geheel sfeervol maken!

De studeerkamer is een klassieke toevoeging aan uw huis, en biedt u als bewoner veel lichtinval door de aanwezige raampartij die uitkijkt op de voorgelegen Enschedesestraat. Het geheel krijgt door de schouw een gezellige indruk.
Deze kamer is eventueel geschikt als kantoor of als een extra slaapkamer.

Via de hal en de living is de dichte keuken met keukenblok, kelder en een fraaie schouw bereikbaar. Ook hier straalt het geheel een authentieke sfeer uit. De keuken beschikt over veel licht inval door de aanwezige raampartijen.

Aan de keuken vast bevindt zich de bijkeuken/berging met daarnaast een wasruimte met een aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Hier bevindt zich de CV-ketel (ATAG HR-Combi, 2013, lease).
Via de achterdeur is er toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is gelegen op het zonnige Zuidwesten en heeft een open karakter en is aangelegd met bestrating, gazon en borders met vaste beplanting. De tuin vormt een perfecte plek om in het voor- of najaar tijdens een zomerdag optimaal te genieten onder het genot van een lekker glas wijn !

Eerste verdieping:
Vanuit de klassieke trapopgang vinden we de centraal gelegen overloop met toegang tot de vier slaapkamers
van 11 m², 15 m², 21 m² en 7 m² elk. (5 slaapkamers mogelijk) Daarnaast bevindt zich op de verdieping de netjes afgewerkte badkamer.

De badkamer is uitgevoerd in klassieke kleurstelling (blauw/wit), is volledig betegeld en biedt u als bewoner een douche-bad combinatie, tweede toilet en een vaste wastafel met kastruimte.

Tweede verdieping:
Via een vlizo-trap bereikbare, uiterst ruime zolderverdieping met dakvenster en twee lichtkoepels.

Parkeervoorzieningen:
Aan de zojuist vernieuwde Enschedesestraat zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1910, het perceeloppervlak bedraagt 330 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 700 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een ATAG HR-Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2013 (lease).

Het woonhuis dient naar gelang gemoderniseerd te worden. Door de authentieke en sfeervolle details is deze woning alleen daarom al een bezichtiging meer dan waard!

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1906-1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

700 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

330 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

330 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's