Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op rustige locatie in Ewijk gelegen ruime UITGEBOUWDE TUSSENWONING met zonnige achtertuin met 3 bergingen en achterom. De woning is op zichtbare punten wat gedateerd maar biedt volop mogelijkheden. Verder is het woonhuis netjes onderhouden en beschikt het onder andere over een vaste trap naar de zolderverdieping met een ruime zolderkamer met dakkapel.

Ewijk is een kerkdorp van de gemeente Beuningen. De belangrijkste winkelvoorzieningen zijn gevestigd in het dorp zelf en regionale voorzieningen liggen op slechts een steenworp afstand in Beuningen en iets verderop in Nijmegen. Bovendien rijdt u in no time op het Rijkswegennet A73, A50 en A15 en bent u in slechts 10 autominuten in Nijmegen.

Algemeen
- Bouwjaar: 1964
- Perceeloppervlak: 150 m2
- Inhoud: 340 m3
- Woonoppervlak: 110 m2 (woonhuis)
- Externe bergruimte: 22 m2 (totaal 3x berging achtertuin)

Indeling

Begane grond: entree, hal met garderobe, toiletruimte met toilet en fontein, kelderkast. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van het woonhuis en is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven en een koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin. Doorzonkamer van 33 m2; ook met toegangsdeur naar de achtertuin. Het woonhuis is op de begane grond uitgebouwd waardoor een ruime begane grond vloer is ontstaan. Tevens is in het verleden de hal aan de voorzijde iets uitgebouwd.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste wastafel en 1 met een vaste kast. Licht betegelde badkamer met toilet, douche, vaste wastafel en de aansluitingen voor witgoed. Ook de badkamer is in het verleden (samen met de hal op de begane grond) uitgebouwd.

Tweede verdieping: overloop met een geiser (2015) en voldoende bergruimte, 1 slaapkamer met verwarming. Dakkapel over nagenoeg de gehele breedte van het woonhuis.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en hierin staan 3 schuurtjes (4 m2, 7 m2 en 11 m2) welke zijn voorzien van elektriciteit.

Verder
- De twee slaapkamers aan de achterzijde van het woonhuis zijn voorzien van rolluiken;
- De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm;
- Het woonhuis is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- Het dak is geïsoleerd; het is niet bekend of de begane grond is geïsoleerd;
- Door de loop van de jaren is het gehele woonhuis voorzien van nieuwe kozijnen;
- Schilderwerk buiten: 2015;
- Warm water komt van de geiser die op zolder hangt en verwarming van de c.v. die in de schuur hangt (Nefit Smartline basic, bouwjaar onbekend).

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's