Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Werninkhofstraat 62 te Hengelo

Gelegen op een rustige locatie nabij wijkwinkelcentrum komt deze royale tussenwoning beschikbaar !

De woning beschikt onder meer over een luxe badkamer, royale woonkamer, drie slaapkamers (mogelijkheid voor 4e op zolder) en een stenen berging. Diverse voorzieningen zoals scholen, voetbalvelden etc. zijn op loopafstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet, woonkamer met trapopgang en de keuken.

De royale z-vormige woonkamer meet een oppervlakte van circa 33 m² en is afgewerkt met een laminaatvloer.

Vanuit de kamer een open verbinding richting de keuken. Hier is een moderne L-vormige inbouwkeuken geplaatst met een enkele spoelbak. Tevens is hier de volgende apparatuur aanwezig: 4-pits keramische kookplaat met afzuiging, koelkast, combimagnetronoven en een vaatwasser. Tevens is er een close-in-boiler geplaatst.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers meten oppervlaktes van circa 12, 10 en 9 m² en zijn afgewerkt met laminaat en vloerbedekking.

Aan de achterzijde is de badkamer gelegen. Deze is modern afgewerkt in grijs/wit kleurstelling en voorzien van een ligbad, toilet, douche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken verdieping met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Hier zijn de aansluitingen te vinden van de wasmachine en droger en hier is tevens de cv-ketel geplaatst.

Tuin en berging:
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en gelegen op het noordoosten. Achter in de tuin een stenen berging van circa 6 m², voorzien van elektra. Via een afgesloten poort is de parkeerplaats aan de achterzijde bereikbaar.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1980. De perceeloppervlakte bedraagt circa 115 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 328 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (lease ).

Iets verderop in de straat is een afgeschermde speelweide met allemaal speeltoestellen, dus een ideale plek voor gezinnen met kinderen.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

328 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

115 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

115 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's