Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden vrijstaande stenen recreatiewoning met carport op een perceel van 646m2 (eigen grond). De woning is gelegen op park De Eper Sprengen op een mooie plek met rust en privacy aan de rand van het recreatiepark. De achtertuin grenst aan bosgebied. In de directe omgeving zijn uitgestrekte bossen en heidevelden gelegen, ook het centrum van Epe en Heerde is op fietsafstand te bereiken. Binnen 5 minuten bent u op het grote Dellen-heidegebied.

Aan de voorzijde is de woning op de begane grond voorzien van zonnescreens. De gehele woning is voorzien van horren. Ook is er een handbediend zonnescherm aanwezig welke schaduw kan brengen op het terras die op het zuiden is gelegen. Overname van de inboedel is bespreekbaar.

Indeling: Hal, badkamer in lichte kleurstelling v.v. bad, douche, wastafel en toilet, woonkamer met erker, plavuizen vloer en schuifpui naar het terras, keuken v.v. 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met Frans balkon. De gehele verdieping is voorzien van dezelfde laminaatvloer.

Kortom: een keurig onderhouden woning waarbij u kunt recreëren in alle rust op een unieke locatie!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben de afgelopen 19 jaar met heel veel plezier gebruik gemaakt van deze woning. Ook nu onze kinderen volwassen zijn, hebben ook zij er met veel plezier gebruik van gemaakt. De ligging aan de rand van het bos- en heidegebied, de nabij gelegen IJssel en de uiterwaarden, de op fietsafstand ge;legen dorpskernen van Epe en Heerde en de gemakkelijk per auto te bereiken steden zoals Zwolle en Deventer maken dit tot een unieke plek.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

646 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

646 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Fijne lichtinval

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

veel privacy en rust

 

ligging aan rand van bos

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: