Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 650.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woonliefhebbers opgelet! Wij bieden u een unieke aan de dijk gelegen en rigoureus gemoderniseerde authentieke WOONBOERDERIJ aan op een riant perceel van 1.315m2, welke is gelegen op fietsafstand van het stadscentrum van Arnhem!

De woonboerderij is in 2011 rigoureus gerenoveerd waarbij details behorende bij het bouwjaar niet uit het oog zijn verloren. Het huis is voorzien van vloer- dak, glas- en wandisolatie wat zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat. De woning is tevens voorzien van 7(!) slaapkamers, een royale woonkamer met visgraat eikenhoutenvloer en een fantastische tuinkamer op het zuiden en een luxe woonkeuken met sfeervolle schouw.

Indeling:

Begane grond:
hal met stijlvolle trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkeuken, de kelder, de badkamer, de bijkeuken en de woonkamer. De woonkeuken is tijdens de renovatie voorzien van een nieuwe keuken met alle gewenste inbouwapparatuur. Het fornuis met sfeervolle schouw en tegeltableau laat de landelijke sferen herleven. Samen met de gaskachel en houtenvloer maakt dit een fantastische plek.

De woonkamer is voorzien van een traditioneel gelegde visgraat parketvloer met vloerverwarming en een sfeervolle schouw met gashaard welke eenvoudig vanuit uw luie stoel middels de afstandsbediening of uw tablet te bedienen is. De tuinkamer met twee lichtkoepels en openslaande deuren naar de tuin ligt op het zuiden en grenst aan de woonkamer. Kenmerkend voor deze ruimte zijn o.a. het fraaie balkenplafond, kamer-en-suite deuren met glas-in-lood en de in de tuinkamer openslaande deuren met roedeverdeling en raamkozijnen met luiken.

1ste verdieping:
overloop met een hoogte van ruim 5 meter waarin zich een prachtig statige kroonluchter bevindt. Vanuit de overloop heeft u toegang tot het toilet, tot de knusse bedstee en tot de 7 slaapkamers waarvan 2 zijn voorzien van een slaapzolder. Er is een eenvoudige mogelijkheid om een 2de badkamer te realiseren. Tevens zijn er 2 vlizo zolders gesitueerd welke via een luik met trap te betreden zijn.

Tuin:
een heerlijke tuin rondom de woning waar altijd zowel een zon- als een schaduwplek te vinden zijn. Zowel naast als achter het huis bevindt zich een terras. Een groot grasveld van 800m2 rondom het huis, omheind met wilgen, prachtige bramen, sleedoorn en meidoorn maakt de tuin compleet.

Er zijn twee opritten met elektrische toegangspoorten en 2 ruime parkeerplaatsen aan beide zijden van het erf.

Algemeen:
- rigoureus gerenoveerd in 2011
- splitsen van de woning om met 2 gezinnen op deze prachtige plek te wonen behoort tot de mogelijkheden. Details zijn bespreekbaar met de makelaar (optionele plattegrond + kostenraming is hiervoor aanwezig!)
- onderhoudsvriendelijke, volledig omheinde tuin
- perceel te betreden via de dijk en via de woonwijk middels automatische toegangspoorten
- woning voorzien van alarminstallatie en brandmeldsysteem in elk vertrek van het huis
- alle nieuwe stalen ramen zijn volledig geïsoleerd waarbij het karakteristieke detail niet uit het oog is verloren
- tuinkamer is voorzien van grote lichtkoepels en een duurzaam sedum dak
- CV ketel van eind 2013, voorzien van 2 zones
- ventilatiesysteem van 2015
- schilderwerk buiten is van het voorjaar 2015

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1067 m³

Woonoppervlakte

254 m²

Perceeloppervlakte

1315 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Kindvriendelijke buurt

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's