Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NU STERK IN PRIJS VERLAAGD!

Lansinkweg 4 te Hengelo

Wonen op één van de mooiste en gewilde locaties van Hengelo, oftewel in de wijk Tuindorp? Dan is dit uw kans, want deze 2/1 kapwoning gelegen aan de Lansinkweg 4 te Hengelo komt nu beschikbaar....

Deze karaktervolle erkerwoning beschikt onder meer over een royale woonkamer, 3 slaapkamers, een houten berging en een royale garage met eigen oprit voor meerdere auto's, afgesloten middels een elektrische poort.

Het woonhuis is gelegen aan een eenrichtingsweg met in de straat het rijksmonument Hotel 't Lansink. Wacht niet te lang en plan een afspraak!

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree/hal met toilet en trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken met toegang naar de kelder.

De woonkamer is opgedeeld in een voor- en achterkamer, gescheiden van elkaar middels ensuitedeuren. Vanuit de voorkamer heeft u vrij uitzicht over de voorgelegen Oelerweg/Lansinkweg, terwijl u vanuit de achterkamer vrij zicht heeft op de achtertuin. De voorkamer meet een oppervlakte van circa 15 m² en beschikt over een erker. De achterkamer meet een oppervlakte van circa 17 m² en geeft toegang tot de tuin. Het geheel is afgewerkt met een houten parketvloer.

Vanuit de hal is er toegang tot keuken. Hier is een L-vormige keuken geplaatst met natuurstenen aanrechtblad en de volgende apparatuur: vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat met afzuiging en een oven. Tevens is er een separaat keukenblok met extra kastruimte, koelkast en de vriezer.

Via de keuken komt u in de bijkeuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger en daarnaast voldoende opbergruimte. Vanuit hier toegang tot de tuin en de royale kelder. De kelder heeft de volgende afmetingen: b 1,92 x l 3,77 en een stahoogte van 1,86.

Eerste verdieping:
Overloop met aparte bergruimte, drie slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel.

De slaapkamers meten oppervlaktes van circa 17, 12 en 9 m², waarbij de kamers aan de achterzijde de beschikking hebben over vaste kastruimte.

Bergzolder:
Via een losse trap te bereiken bergzolder (stahoogte) met tevens de opstelplaats van de cv-ketel.

Tuin en garage:
De diepe, zonnige tuin gelegen op het zuiden, ligt er netjes en verzorgd bij. Het geheel is aangelegd met bestrating, borders met beplanting, vijverpartij en een gazon. Daarnaast heeft u de beschikking over een houten berging.

Aan de zijkant van het perceel een stenen garage van circa 20 m², voorzien van elektrisch bedienbare deuren. Aan de voorzijde van de garage een oprit met plaats voor twee auto's, afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort.

Overige bijzonderheden:
De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van AWB cv-ketel van het bouwjaar 2009 (lease). Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1917, de inhoud van het woonhuis ligt rond de 418 m³ en de perceeloppervlakte bedraagt circa 420 m².

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1917

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

420 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

420 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

420 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's