Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze mooie hoekwoning oogt misschien wat gedateerd, maar is goed onderhouden. De praktische indeling en royale, zonnige tuin vormen een uitstekende basis om hier een fijne eigentijdse woonstek van te maken. Zo heb je o.a. een grote, lichte woonkamer met open keuken, vier volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer. Wat je daaraan toe wilt voegen in afwerking en inrichting bepaal je helemaal zelf, naar eigen smaak en budget. Wil je kijken of je hier jouw woonwensen kunt realiseren, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij denken graag met je mee!

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van deze woning bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door dit huis alsof je er live aanwezig bent!

Indeling
De woning ligt in een rustige straat in een gezellige wijk met vooral laagbouw. In de straat zijn parkeerhavens met voldoende parkeergelegenheid.

Via de voortuin kom je bij de voordeur die toegang geeft tot de hal met toilet en meterkast. Rechtdoor loop je de woonkamer in. Aan de achterzijde is dit vertrek ruim 5 m breed en heeft het een groot raam en een openslaande deur naar de achtertuin. Met een lekkere loungebank creëer je hier een fijne zithoek, waarin je maximaal profiteert van de ruime lichtinval en het vrije uitzicht op de tuin. In het smallere deel van de woonkamer is plaats voor een grote eettafel voor 6 of 8 personen. Hieraan kun je met plezier uitgebreid tafelen, maar ook werken of studeren. Onder de trap bevindt zich hier een diepe provisiekast met veel bergruimte.

Aan de voorzijde vind je de open keuken. Dankzij het grote raam heb je ook aan deze zijde een prettige lichtinval. Het keukenblok strekt zich uit langs een wand met aan de overzijde nog een extra werkblad en bergruimte. De keuken is volledig functioneel, maar kan een update gebruiken. Datzelfde geldt voor de inbouwapparatuur die bestaat uit een keramische kookplaat en design afzuigkap, een combi-oven en vaatwasser. Op de gehele benedenverdieping ligt een massief eikenhouten vloer en de wanden zijn strak wit gestuukt.

Vanuit de hal leidt een dichte trap naar de eerste verdieping. Daar tref je drie mooie slaapkamers en de badkamer. De master bedroom ligt aan de voorzijde en meet 12 m2. Er is dus plek genoeg voor een tweepersoonsbed en een grote garderobekast. De tweede slaapkamer is slechts iets kleiner. Deze ligt aan de achterzijde en heeft aan één zijde een schuine wand. Achter het knieschot en in een ruime inbouwkast biedt dit vertrek veel bergruimte. Een groot velux dakraam zorgt voor daglicht. De derde slaapkamer ligt ook aan de achterzijde en is zo’n 6 m2. Ook deze kamer heeft een dakraam. Het is een prima kinderkamer, maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als studeerkamer of luxe inloopkast. De badkamer is ruim, maar verdient een opknapbeurt. Hij beschikt over een wastafel, ligbad en tweede toilet en achter een afscheiding bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Een tweede vaste trap brengt je op de zolder. Deze is verdeeld in een voorzolder met veel bergruimte en een mooie vierde slaapkamer. De voorzolder heeft één dakraam, de slaapkamer zelfs twee. Deze kamer, die uitstekend dienst kan doen als kinderkamer of logeerkamer, heeft bovendien een eigen wastafel met koud en warm water.

Achter de woning ligt een diepe tuin met veel privacy. De tuin ligt op het zuidwesten en heeft zon vanaf een uur of tien tot laat op de avond. Met twee terrassen vind je dus altijd wel een lekker zonnig plekje om te zitten lezen, luieren of gezellig te borrelen. De tuin heeft mooie groene borders met heesters en vaste planten. In het midden ligt een gazon met een prachtige grote notenboom, die niet alleen schaduw geeft op warme dagen, maar ook een heerlijke walnotenoogst. Achterin de tuin bevindt zich een stenen berging waarin je de tuinspullen kwijt kunt. Op dezelfde hoogte is de tuin overkapt, zodat je fietsen droog kunt stallen. De tuin en de berging bereik je ook via een ingang achterom of de toegang in de schutting aan de zijkant.

Locatie
De Steenstraat ligt in een rustige, groene wijk in het noordwesten van Duiven. Het gezellige centrum, met een leuk en gevarieerd winkelaanbod, bevindt zich op minder dan een kilometer. Ook alle faciliteiten op het gebied van onderwijs, kinderopvang, gezondheidszorg en sport zijn binnen handbereik. Vanuit de wijk ben je zo op de A12 en de A18, maar ook de OV-verbindingen vanuit Duiven zijn uitstekend. Arnhem is de dichtstbijzijnde ‘grote stad’, maar veel Duivenaren zijn bijvoorbeeld voor middelbare scholen, uitgaan en winkelen ook georiënteerd op het gezellige Zevenaar.

Bijzonderheden
- Ruime hoekwoning met vier slaapkamers
- Lichte woonkamer met massief houten vloer
- Keuken, badkamer en toilet volledig functioneel, maar licht gedateerd
- Royale, zonnige tuin
- Voldoende parkeergelegenheid
- Gelegen aan een rustig woonerf in een groene wijk

Interactieve 3D plattegrond
Bij de presentatie op Funda vind je de plattegronden onder het tabblad ‘plattegrond’ bij deze woning. Hier kun je ook de 3-dimensionale plattegronden bekijken, de indeling wijzigen en zelfs een indruk krijgen van hoe je eigen meubels in de woning zouden staan.

Meer weten over deze woning?
De praktische indeling en royale tuin van deze mooie ruime hoekwoning bieden een solide basis voor jouw droomhuis. Wanneer je de inrichting enigszins moderniseert, staat deze woning garant voor vele jaren woonplezier. Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een bezichtiging. We leiden je hier graag rond.

Neem een kijkje vanaf de bank
Wil je deze woning eerst eens op je gemak vanaf de bank bekijken? Dat kan bij ons op kantoor met de Oculus Rift, de eerste echte virtual reality-bril. Open makelaars biedt deze mogelijkheid al sinds 2014 en was daarmee de eerste makelaar in Nederland. En bekijk je, na de ‘echte’ bezichtiging, de woning graag nog eens thuis vanaf je eigen bank? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Open makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben 19 jaar lang genoten van het wonen in ons huis op de Steenstraat 43 in Duiven. Met name de ruime lichte woonkamer zullen we missen. Vannuit de woonkamer hadden we door het grote raam een mooi uitzicht op de zonnige tuin en de prachtige notenboom. Ook de massieve eiken vloer heeft samen met ons veel meegemaakt. Een jaar of drie is ie weer helemaal opgeknapt waardoor hij er weer jaren tegen kan.”

 

aan het woord

“Een aantal jaren geleden hebben we besloten om de zolder helemaal opnieuw in te richten. Onze zoon wilde daar gaan slapen en studeren en we hebben er toen een mooie lichte slaapkamer van gemaakt met stromend warm en koud water en twee grote dakramen. De kamer heeft ook voldoende stopcontacten wat wel nodig is tegenwoordig met al die apparaten. Ruimte genoeg en een mooie voorzolder met veel bergruimte.”

Kenmerken

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Vlakbij de A12

 

Buitenkant strak in de verf

 

Mooie massief eiken vloer

 

4 slaapkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's