Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 212.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een moderne en lichte MIDDENWONING met 2 bergingen en een zeer diepe achtertuin op een vrije en rustige locatie in de Vegtelarij. Deze ruime woning biedt zowel aan de achter als voorzijde een vrije ligging en is keurig onderhouden. Met 4 ruime slaapkamers en de ligging is het een ideale starters- en gezinswoning met veel leefruimte.

De woning is gebouwd in 1981 en is voorzien van dak-, muur-, vloer- en grotendeels glasisolatie. Zeer recent is de woning aan de buitenzijde geschilderd. De voortuin is fraai en nieuw aangelegd. In 2009 is de badkamer vernieuwd en voor het grootste deel is in 2006 nieuw dubbel glas geplaatst. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
Aan de woning is een oorspronkelijke berging gebouwd met aansluitend een extra stenen fietsenberging.

De leuke en diepe achtertuin is op het zuidoosten gelegen met aansluitend parkeerplaatsen, zodat u uw auto dicht bij uw eigen perceel kunt plaatsen. Het perceel is totaal groot 191.

Indeling woning:
Begane grond: hal/entree - L-woonkamer (ca. 30 m²) v.v. houten vloer en trapopgang en fraai uitzicht aan de voorzijde, moderne half open keuken (2001) met diverse inbouwapparatuur (vernieuwd in 2006), bijkeuken/achterportaal met ruimte voor wasmachine en droger, toilet en de aangebouwde ruime berging (ca. 3.80 x 2.20 m).
1e Verdieping: overloop. 3 slaapkamers (ca. 3 x 2.10, 4.25 x 2.85 en 3.40 x 2.85), moderne en vernieuwde badkamer met douche, wastafel en toilet.
2e verdieping: overloop met opstelling C.V.-ketel (Nefit 2003) en een 4e slaapkamer met dakraam en veel bergruimte.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

326 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

191 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

ruime tuin

 

vrij zicht voorzijde

 

fijn ruim huis

 

Leuke buurt

 

Goede buren

 

Gemoderniseerd

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's