Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 177.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het gezellige stadje Brouwershaven met zijn diverse voorzieningen en zijn gunstige ligging tov. het Grevelingenmeer, de Noordzeekust en de Randstad, mogen wij u deze ruime gezinswoning (met o.a. 4 slaapkamers en kunststof kozijnen) aanbieden. Dit object (op 118m2 eigen grond) is aan een rustige straat gelegen en hierdoor kunt u er heerlijk wonen met uw (evt.) gezinnetje.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat u in de entree/hal. In deze hal treft u naast de meterkast (7 groepen) ook de deels betegelde toiletruimte aan. Vanuit de hal loopt u naar het woongedeelte.

Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen met zicht op de achtertuin. Deze ruimte is voorzien van een radiator, een Tv-/telefoonaansluiting en een tuindeur. De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde van de woning gelegen is.

Keuken (bouwjaar 2004).
Het keukenblok is in een U-vormige opstelling geplaatst en is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, een vaatwasser, een afzuigkap, een gaskookplaat en een oven. De keukenruimte is verder voorzien van een plavuizenvloer en een radiator.

1e Verdieping:
Op deze verdieping is/zijn er naast een overloop en de badkamer, ook drie ruime slaapkamers gelegen welke allen voorzien zijn van een radiator.

Badkamer.
Deze ruim opgezette en geheel betegelde badkamer is o.a. voorzien van een 2e toilet, een badmeubel (met wastafel), een designradiator en een ligbad.

2e Verdieping:
Een riante verdieping welke middels een vaste trap te bereiken is. Op dit moment is een gedeelte van deze verdieping in gebruik als bergzolder waar u o.a. een witgoedaansluiting en de cv-opstelling aantreft.

Het andere gedeelte is in gebruik als een slaap-/werkkamer. Deze ruimte is o.a. voorzien van een dakkapel.

Algemeen:
Aan de voorzijde van het object is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Via het trottoir komt u in de voortuin terecht. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin is voorzien van bestrating, beplanting, een gazonpartij en een buitenberging met elektra. De bezonning van de tuin is goed te noemen.

Bijzonderheden:
• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
• Woning is rustig gelegen
• De achtertuin heeft een goede bezonning
• De begane grond (kwaaitaal)vloer is in 2008 gerepareerd

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Met veel plezier wonen wij hier al vele jaren in de meekrapstraat 8. In de zomer genieten van de zon in de achtertuin en in de winter van het koken en bakken in de ruime keuken.”

 

Anoniem aan het woord

“Het is een kindvriendelijke omgeving met veel speelmogelijkheden in de omgeving.Samen met mijn kleinzoon van 2 jaar spelen en wandelen wij graag in de omgeving.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

118 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Keuken

 

Zonnige achtertuin

 

Rustige omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's