Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 249.500,- k.k.

Wonen op niveau !

Unieke 2/1 kapwoning met woonkamer op de 1e verdieping, grote inpandige garage, royale kamer/kantoor/hobby- of praktijkruimte op de begane grond en 4 ruime slaapkamers. Vanaf het dakterras en het balkon heeft u een fantastisch uitzicht !

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Toegang tot de ruime inpandige garage (4.55 m. x 5.18 m.) met brede garagedeur en de tuinkamer welke geschikt is voor meerdere doeleinden zoals woonkeuken, slaapkamer, kantoor, hobby- of praktijkruimte. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de volledig bestrate en besloten tuin op het zuidoosten grenzend aan groenvoorziening en een ruim opgezet speelplein.

1e verdieping:
Overloop met gemoderniseerd toilet (2015), woonkamer met diagonaal gelegde (massief houten) Bruynzeel vloer, veel lichtinval en uitzicht door meerdere raampartijen, zithoek met toegang tot het balkon (genieten van de middagzon en zonsondergang!!) en een ruime eethoek. De keuken in u-opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasmachine, 1 1/2 spoelbak, 5-pits gaskomfoor, RVS afzuigkap, koelkast en combi magnetron.

2e verdieping:
Overloop met bergkast, twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning met rechte wanden en veel lichtinval en een grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning: zeer ruim, rechte wanden en veel lichtinval. De badkamer is betegeld in lichte kleurstelling en is v.v. ligbad, separate douchecabine, 2e toilet en dubbele wastafel.

3e verdieping:
Overloop, CV-ruimte met opstelling van de heteluchtverwarmingsketel en ketel voor warm water, wasmachineruimte en zeer ruime ouderslaapkamer met toegang tot riant dakterras op het westen.

Algemeen:
- Bouwjaar: 1997
- Inhoud: Circa 549 m3
- Perceeloppervlakte: 145 m2 eigen grond
- Woonoppervlak: Circa 147 m2
- Overige inpandige ruimte: Circa 25 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte (balkon en dakterras): Circa 21 m2
- Uniek pand met fantastisch uitzicht !

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

549 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

45 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Energiezuinig

 

Dakterras met uniek uitzicht

 

Veel Lichtinval

 

Veel ruimte

 

mogelijkheid tot kantoor in huis

 

mogelijkheid tot woonkeuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's