Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Holm 13 te Tolbert

Buiten wonen op een prachtige landelijke locatie ! Deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen grote garage/schuur en een vrijstaande stenen veeschuur is ideaal voor natuurliefhebbers en mensen die houden van het buitenleven.

Landelijk wonen te midden van rust en natuur maar toch op korte afstand van Tolbert met veel voorzieningen op het gebied van scholen, winkels en sportaccommodaties. Bovendien heeft u vanaf deze locatie een goede ontsluiting in de richting van Groningen en Drachten/Heerenveen, de snelweg A7 is binnen 5 autominuten bereikbaar. Vanuit de woonvertrekken en de tuin is er een ruim uitzicht over omliggende weilanden.

WOONHUIS:
Indeling:
Begane grond:
Statige entree, lange centrale hal van waaruit nagenoeg alle ruimten bereikbaar zijn, te weten: woonkamer met houtkachel (groot ca 20 m²) , met daarachter een slaap/studeerkamer (ca. 14 m²) met vaste kasten (deze kamer kan eenvoudig met de woonkamer worden samengevoegd), woonkeuken ( ca. 21 m²) voorzien van inbouwkeuken waaronder de vaatwasser, oven en gaskookplaat, daarachter de bijkeuken annex cv-ruimte met witgoedaansluitingen, 1e badkamer met ligbad, douchecabine, toilet, en vaste wastafel, 2e badkamer met infra-rood sauna, douche, en 2e toilet en een diepe "walk in closet" (ca. 10 m²), verlengde hal met achteringang een toegang naar aangebouwde stenen garage (ca. 10 x 7 meter) en een ruime geïsoleerde hobbyruimte ( 26 m²)

Eerste etage:
trapopgang vanuit centrale hal, overloop, 4 slaapkamers (resp. ca. 7, 10, 10 en 9 m² (over de vloer gemeten)) en een zolder/bergruimte.

BIJGEBOUWEN:
- stookhok voorzien van toilet, keukenblokje en slaapzoldertje
- houten fietsen schuur
- een veeschuur met 3 paardenboxen
- een carport voor paardentrailer
- in het land staat en schuur met veranda-achtige overkapping ideaal voor opslag of om in te richten als terras (vrij uitzicht over de landerijen)

KAVELOPPERVLAKTE:
De totale kavel oppervlakte bedraagt 3266 m² met de achtertuin op het Zuiden welke is ingericht als een siertuin en zonneterras, perceel weiland en paardenbak.

EXTRA INFORMATIE:
- De woning is grotendeels voorzien van isolatieglas
- Centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Nefit c.v. combiketel is van 2004.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 36 jaar met veel plezier in de Holm gewoond. Onze 3 kinderen hebben de ruimte gehad om er paard te rijden, Nu willen we kleiner gaan wonen en ruimte te gaan maken voor een nieuw gezin. Wij hopen dat ze er met net zo veel plezier wonen als wij hebben gedaan.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1921

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

608 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

3266 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

3266 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het vrije wonen

 

De zonnige tuin

 

De ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's