Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze eengezinswoning aan de Caro van Eyckstraat in Zaandam is wel bijzonder ruim! Vier flinke slaapkamers, de aparte bijkeuken en een dakterras van maar liefst 22 vierkante meters tekenen het verschil tussen wonen en comfortabel wonen…

Deze goed onderhouden woning heeft drie woonlagen. Door de platte daken wordt de ruimte optimaal benut en ontstaat op de bovenste verdieping een heerlijk dakterras, gelegen op het zuiden. De kamer op de zolderverdieping is heerlijk ruim en licht. Met ramen aan de straatzijde en een schuifpui naar het dakterras is dit een ideale verblijfsruimte. Slaap-, hobby- of werkkamer - of een combinatie hiervan, alles is mogelijk.
Beneden voegt de bijkeuken met wasmachine aansluiting in belangrijke mate toe aan het woongenot. Het is gewoon reuzehandig om inpandig een dergelijke berging te hebben!
De rustieke keuken in hoekopstelling loopt over in de woonkamer, hier ligt een fraaie houten vloer met convectorverwarmingsputten aan de tuinzijde. De woonkamer heeft namelijk een grote raampartij, van vloer tot plafond, met een schuifpui naar de zonnige tuin. Deze is fraai en tegelijkertijd ook praktisch aangelegd en grenst aan het water, geen directe buren aan de achterzijde dus.
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een riante badkamer met ligbad en tweede toilet.

De Caro van Eyckstraat ligt in de kind- en forensvriendelijke wijk Westerwatering. Een moderne wijk, voorzien van alle dagelijkse voorzieningen, grenzend aan de waterrijke natuur van de Westzanerpolder met het omringende wandelpad en de vaarwegen. Een overdekt winkelcentrum voorziet in de dagelijkse boodschappen met, naast een supermarkt, ook versspecialisten. Aan de andere kant wordt de wijk van de stad gescheiden door het spoor. NS station Zaandam, met ook een flinke supermarkt aan de westkant, vormt de verbinding naar het Zaandamse stadshart, met bioscoop, theater, poppodia en de diversiteit in horeca-aanbod. Een net zo gevarieerde mix aan winkels en tweemaal per week een uitgebreide markt liggen op loopafstand.
Basisscholen en voortgezet onderwijs liggen binnen de wijk. Zaanstad, de gemeente waarbinnen Zaandam valt, biedt een grote verscheidenheid aan sportverenigingen en clubs. Fietsafstand is en blijft daarbij een belangrijk criterium. Dat betekent dat ook vanuit Westerwatering alle Zaanse sport en spel goed bereikbaar zijn!
Werkenden kunnen vanuit Westerwatering net zo gemakkelijk aansluiting vinden op de rest van de regio. Met openbaar vervoer, we noemden al het NS station wat je binnen 5 minuten op Sloterdijk en 7 minuten verder op het Centraal Station brengt.

Indeling:
Begane grond: entree bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang tot de hal. Aparte entree. Hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Woonkamer met vaste trapkast en schuipui naar de tuin op het zuiden. Keuken in rustieke stijl met diverse inbouwapparatuur. Houten vloer met convectorverwarming.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolder een kast met de CV-installatie. Vaste kast. Drie slaapkamers. Badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet.
Tweede verdieping: Ruimte van meer dan 32 vierkante meter met vaste inbouwkast en schuifpui naar met stenen ommuurd dakterras (22 m2).

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 140 m2;
- inhoud 455 m3;
- perceelgrootte 131 m2 erfpacht;
- erfpachtcanon afgekocht tot 2038;
- dakterras van 22 m2;
- tuin op het zuiden grenst aan het water;
- gehele woning is van beneden tot boven voorzien van rolluiken
- oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

455 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's