Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een mooie locatie gelegen, royale 2-onder-1-kapwoning met eigen oprit, inpandige garage en riante achtertuin.

De woning is gelegen in een rustige straat met uitzonderlijke bestemmingsverkeer. Toch zijn diverse uitvalswegen en het centrum van Dongen op een steenworp afstand gelegen. Ook basis- en voortgezet onderwijs op alle niveau's vindt u in de directe omgeving.

Indeling:

Begane grond:
Via de overdekte entree aan de zijkant van de woning bereikt u de hal. De hal is, evenals de rest van de begane grond, voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. In de hal bevinden zich tevens de meterkast en het toilet.
Vanuit de entree heeft u toegang tot het woongedeelte.

De grote open leefkeuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een luxe inbouwkeuken welke is uitgevoerd in hoogglans wit en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, een afzuigkap, een oven, een vaatwasmachine, een koelkast en een Quooker. Verder is de keuken voorzien van een composieten aanrechtblad.

Vanuit de keuken zijn zowel de achtertuin als de garage/bijkeuken bereikbaar. In de garage bevindt zich een tweede keukenopstelling, met daarin tevens de aansluitpunten ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur. Verder is de garage verwarmd, is het dak geïsoleerd en zijn er een tegelvloer en sectional deur aanwezig.

De sfeervolle zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Ook hier ligt de leistenen vloer met vloerverwarming en de wanden zijn afgewerkt met spuitwerk.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dubbele wastafel met meubels en veel bergruimte, een inloopdouche en een vrij hangend toilet. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers. Deze zijn alle drie voorzien van een laminaatvloer en spuitwerk wanden.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap is de royale zolderruimte bereikbaar. De ruimte is thans in gebruik als berg- en werkruimte, maar eventueel zijn hier extra slaapkamers te realiseren. Vanuit de bijzonder fraaie dakkapel aan de voorzijde heeft u een prachtig uitzicht over Dongen.
Op deze verdieping bevindt zich de afgesloten technische ruimte, waarin zich de opstelling van de cv-ketel (2014) en de mechanische ventilatie unit bevinden.

Tuin:
De royale achtertuin is voorzien van een gazon, een terras, een overdekt terras en diverse borders. Achterin de tuin staat tevens een houten berging, welke is voorzien van elektra. Middels een poort is de tuin ook achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Deze jonge, instapklare woning heeft veel ruimte te bieden en is gelegen op rustige locatie op korte afstand van alle dagelijkse voorzieningen. U kunt de sfeer het beste ervaren door de woning zelf van binnen te bekijken en wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben ruim 2 jaar lang genoten van de Beverdonk 1-A, Dongen maar nu beide kinderen ouder worden en minder vaak thuis zijn hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deur ben je direct in de grote achtertuin en heb je de hele dag door wel ergens een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!” Vooral het zitten in de achtertuin onder de overkapping heeft ons vele fijne avonden bezorgd.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2014

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

700 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

313 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Rustige omgeving

 

Kindvriendelijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's