Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes in het buitengebied van Uden gelegen halfvrijstaande charmante rietgedekte woonboerderij met vrijstaande garage en vrije tuin. Het mooie van de locatie is dat u alle vrijheden van het buitengebied ervaart, op een steenworp afstand woont van natuurgebied de Maashorst maar ook zeer dichtbij de bebouwde kom van Uden woont. De boerderij is goed onderhouden, biedt veel ruimte en mogelijkheden, is aan de binnenzijde wat betreft afwerking gedateerd maar netjes en prima bewoonbaar (waardoor een wens tot moderniseren ook in termijnen kan).

Oorspronkelijk bouwjaar: vooroorlogs (ca. 1900), later verbouwd en aangepast.
De inhoud bedraagt 590 m³ met een woonoppervlakte van 158 m².
Het perceel is 450 m² groot.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Omstreeks ca. 2000 is de rieten kap vernieuwd en in 2016 is de woning aan de buitenzijde nog geschilderd.

Indeling: Entree met centrale hal, meterkast (vernieuwde installatie) en toegang tot de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en de badkamer en toiletruimte. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is 38 m² groot. U kijkt hier vrij weg over de landerijen. Er is een open haard aanwezig. De woonkeuken is voorzien van een eikenhouten hoekkeuken met gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken komt u in de bijkeuken waar u de wasmachine-aansluiting treft en de opstelling van de HR combiketel (bj. ca. 2001). Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. Vanuit de centrale hal zijn er 2 slaapkamers bereikbaar van ca. 10 en 14 m² groot. Uiteraard zijn deze kamers bijvoorbeeld ook geschikt als speel-/werkkamer of uitbreiding van de woonkeuken. De toiletruimte en badkamer zijn gedateerd doch functioneel. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Via de vaste trap in de centrale hal komt u op de:

1e Verdieping: Overloop met toegang tot een toiletruimte met fontein, 3 slaapkamers, een vaste kastruimte en een grote open bergruimte (mogelijkheid voor uitbreiding met extra slaapkamer en/of badkamer). De slaapkamers zijn voorzien van dakkapel en zijn respectievelijk ca. 10 - 7.7 en 7 m² groot.

De tuin is netjes aangelegd met veel groen en in de achtertuin een tuinserre. U heeft hier 100% privacy. Achter in de tuin staat ook de garage. Deze is ruim genoeg voor het stallen van een auto en daarnaast is er nog voldoende ruimte over om te klussen. Naast de woning ligt een met klinkers verharde oprit.

Kortom: Deze fraai ogende halfvrijstaande boerderij ligt op een leuke plek, biedt veel vrijheid, ruimte en mogelijkheden!

Vraagprijs: € 319.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

-1906

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

590 m³

Woonoppervlakte

158 m²

Perceeloppervlakte

450 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

450 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's