Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Begoniastraat 4 Hengelo (O)

De kans doet zich voor ! Betaalbaar wonen in een sfeervolle TWEE ONDER EEN KAP WONING, gelegen in de geliefde 'Bloemenbuurt'........ Ideaal voor de starter, een jong stel of een klein gezin.
Het woonhuis is gelegen in een gezellige woonomgeving met vrij uitzicht en tuin op het zonnige Zuid-Westen.

Pak uw kans, kom binnen kijken en laat u verrassen door de mogelijkheden die deze woning u te bieden heeft!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toilet, garderobe ruimte en meterkast. Het toilet is uitgevoerd met een toilet met opgebouwd reservoir en een fontein. De betegeling is licht en courant van uitvoering.

Vanuit de hal is de gezellige en lichte woonkamer te bereiken. De woonkamer meet een oppervlakte van circa 22 m² en is voorzien van een laminaatvloer, een open haard en een open trap naar de eerste verdieping.

De open keuken is voorzien van een hoekkeuken in lichte kleurstelling met een aanrechtblad waarin een enkele spoelbak, 4-pits elektrische kookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een elektra oven, een koelkast en een vaatwasser. De keuken is voorzien van hoge bovenkasten en vanuit de keuken is er direct toegang tot de achtertuin.

De stenen berging is voorzien van centrale verwarming, aansluiting wasautomaat en wasdroger en ook is hier de Cv-ketel geplaatst.

Eerste verdieping:
Overloop met de badkamer, een tweetal ruime slaapkamers en een garderobe-inloopkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk circa 12 en 10 m².

De badkamer is gemoderniseerd en voorziet in een douchehoek, een hangend toilet met ingebouwde spoeling en een vaste wastafel. Het geheel is uitgevoerd in een frisse heldere kleurstelling.

Tweede verdieping:
Deze is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een overloop met bergruimte en een recent gerealiseerde, fraai afgewerkte slaapkamer met royale, in 2013 geplaatste dakkapel. De dakkapel is voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. Daarnaast kenmerkt deze verdieping zich door een royale mate aan extra bergruimte.

Tuin:
De gezellige tuin is gesitueerd op het zuidwesten, is netjes aangelegd met borders, bestrating en een gazon(kunstgras) en biedt volop privacy.

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden aan de voorzijde van de woning in de parkeerhavens aan de openbare weg.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1938. Het perceel oppervlak bedraagt 152 m². De inhoud van het woonhuis ligt rond de 305 m³. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een AWB Thermomaster HR Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2013 (lease/maandbedrag € 35,38).

Het woonhuis is goed onderhouden, voor het merendeel voorzien van isolerende beglazing en gelegen op enkele fietsminuten van de binnenstad. Sportvoorzieningen, scholen, op- en afrit A35 en winkels liggen tevens in de nabijheid. De ligging is vrij en de woonomgeving is rustig en karaktervol.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

305 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

152 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

De buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's