Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 359.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. Gaat u snel naar www.nieuwstraat8bruinisse.nl.

Statige woning met o.a. vele authentieke/sfeervolle details, 4 slaapkamers, diverse garages en een royale werkplaats (15.50x5.50) is op zoek naar een nieuwe eigenaar.
Bent u diegene die wij zoeken? Het object heeft een fraaie façade met vele details en is gelegen in het centrum van Bruinisse. Achter deze fraaie en karakteristieke gevel gaat een zee aan leefruimte schuil (woonoppervlakte ca. 155m2). Het geheel is gelegen op 505m2 eigen grond.

LET OP! IN OVERLEG MET DE EIGENAAR IS DE BEDRIJFSRUIMTE EVT. TE HUUR.
HUURPRIJS: € 625,00 (ex nutslasten) VOOR CA. 125M2 *vraag naar de mogelijkheden & voorwaarden.

Indeling.
Bij binnenkomst staat u in de statige entree/hal. Vanuit deze hal bereikt u de doorzon woonkamer, de bijkeuken en/of de gesloten woonkeuken.

Woonkamer.
De vloer is van beton bedekt met een parketvloer (visgraat motief). De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt in een neutrale kleurstelling. In de woonkamer treft u naast o.a. radiatoren ook elektrische bedienbare rolluiken, een vaste kast en een schouwpartij (met elektrische haard) aan.

Woonkeuken (4.80x4.00).
Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een hete lucht oven (met combi magnetron), keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en elektrische bedienbare rolluiken. In deze keuken is ruimte genoeg om lekker lang te tafelen. De vloer in de keuken is overigens voorzien van een parketvloer.

Bijkeuken.
De bijkeuken is eveneens vanuit de woonkamer te bereiken. In deze ruimte treft u o.a. een witgoedaansluiting, een vaste kast en een geheel betegelde toiletruimte aan.
Vanuit de bijkeuken loopt u door naar tuinkamer welke op zijn beurt voorzien is van openslaande deuren. Deze tuinkamer biedt toegang tot de royale werkplaats.

Werkplaats (15.50x5.50).
Deze multifunctioneel te gebruiken werkplaats kan zowel dienen als opslag-/magazijnruimte als een werkruimte. Deze ruimte is voorzien van diverse toegangsdeuren, opslagcompartimenten, elektra, een wateraansluiting en een ruime zolderverdieping. De werkplaats kan verwarmd worden d.m.v. een heater.

1e Verdieping (woning).
Vanuit de entree/hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanaf de ruime overloop (met meerdere vaste kasten) krijgt u toegang tot de badkamer en de vier aanwezig zijnde slaapkamers.

Slaapkamers.
De vier slaapkamers zijn allen voorzien van een radiator en isolerende beglazing.
Afmetingen slaapkamers: (1) 3.70x2.45 (2) 3.70x2.85 (3) 4.90x4.80 (4) 3.25x3.65.

Badkamer (3.35x2.35).
De ruim opgezette en geheel betegelde badkamer verkeerd in een uitstekende staat. Deze badkamer is o.a. voorzien van een 2e toilet, een badmeubel (met wastafel), een douche en een bubbelbad .

1e Verdieping (werkplaats):
De royale bergzolder die er boven de werkplaats is gelegen, is vanuit het woonhuis bereikbaar. Deze ruimte biedt niet alleen opslagruimte indien u de werkplaats als zodanig gaat gebruiken, maar het creëren van een of meerdere (slaap)kamers behoort hier zeker ook tot de mogelijkheden.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning treft u een beschut gelegen achtertuin aan. De gehele tuin is enkele jaren geleden volledig nieuw aangelegd en is op dit moment nagenoeg geheel bestraat. Verder treft u er een buitenberging en een vijverpartij aan.

Deze unieke woning is tevens voorzien van een tweetal garages waar u de auto en evt. caravan met groot gemak in kunt stallen.

Bijzonderheden
• Deze woning en werkplaats vallen onder de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en heeft hierdoor een breed scala aan gebruiksmogelijkheden.
• Het dak van de werkplaats is voorzien van een bitumen dakbedekking.
• De gevel van het huis is chemisch gereinigd.
• Wist u dat er diverse fiscale mogelijkheden (en ook voordelen) zijn mbt. het aankopen van een bedrijfsobject met woonhuis. Meer informatie over deze mogelijkheden vertellen wij graag aan u.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1916

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

725 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

505 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's