Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woning gelegen aan de buitenrand van Sint Philipsland en gesitueerd op ca. 224m2 bestaat uit een woonhuis (met o.a. 3 slaapkamers), een ruime inpandige berging/werkplaats (met kantoorruimte) en een inpandige garage, Wilt u meer weten over dit object? Kom dan snel eens kijken.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat u in de entree/hal. De hal is o.a. voorzien van een trap-/kelderkast, een meterkast (4 groepen), een radiator en een deels betegeld toilet. Vanuit de hal bereikt u de keukenruimte, waar vanuit u toegang krijgt tot de woonkamer en de bijkeuken.

Woonkamer (6.75x.30).
Vanuit deze doorzon woonkamer heeft u vrij uitzicht op de omgeving. De woonkamer is o.a. voorzien van diverse radiatoren, een schouwpartij (met haard), rolluiken en een vaste kast.

Bijkeuken (2.90x3.20).
Vanuit de bijkeuken bereikt u o.a. de inpandige garage (5.10x5.50; met o.a. elektra, wateraansluiting en een roldeur) en/of de inpandige berging/werkplaats.

Berging/werkplaats (12.15x3.10).
De berging/werkplaats is voorzien van een betonvloer en heeft een eigen toegang (ingang Emmastraat). Op de 1e verdieping treft u een tweetal separate ruimtes aan die dienst kunnen doen als kantoor-/archiefruimte en/of extra (slaap)kamers.

1e Verdieping:
Vanuit de hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanaf de overloop (met 2e toilet) krijgt u toegang tot de doucheruimte (met o.a. een radiator, wastafel en een douche) en/of de drie aanwezig zijnde slaapkamers, allen voorzien van een radiator. Afmetingen slaapkamers: (1) 2.75x3.50 (2) 3.95x2.75 (3) 2.60x2.80.

2e Verdieping:
Middels een schuiftrap bereikt u de ruime en geheel bevloerde bergzolder met stahoogte. Verder treft u in deze ruimte de Cv-opstelling en twee dakramen aan.

Algemeen:
Aan de zijkant van de woning is er een geheel bestraatte tuin gelegen. Eveneens heeft u vanuit een van de slaapkamers toegang tot het ruime platte dak die tevens dienst zou kunnen doen als extra buitenruimte.

Bijzonderheden:
• De woning is op diverse plaatsen voorzien van kunststof kozijnen
• Optioneel is er een schuur bij de woning aan te kopen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1954

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

170 m²

Buitenruimte

Tuin

Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Zonnig dakterras

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's