Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit huis zal u, net als uw lievelingstrui, omarmen. Onmiddellijk vertrouwd. Alsof u er jaren woont, zonnig, warm en helemaal af. Kopjes in de kast en klaar.

Gehaast en vermoeid door een drukke dag?
Heerlijk bijkomen in uw huis of op het terras in de prachtige tuin, gelegen aan de rand van de wijk met hoofdzakelijk soortgelijke vrijstaande woningen.
Deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING van het type landhuis heeft een ongekende allure! Optimale woonsfeer, kwaliteit, duurzaamheid, stijl en modern wooncomfort gaan hier ongedwongen hand in hand. Deze riante woning onderscheidt zich door een royaal woonplattegrond met slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Levensloopbestendig en tevens geschikt voor een groot gezin.

In een woonomgeving bovendien, die in elk jaargetijde een ongekend fraaie flora en fauna biedt vanwege het omliggende wijkgroen. Niet alleen in de wijk zelf maar ook op een steenworp afstand van Nationaal Park ''Weeribben-Wieden'' "De Woldberg" en landgoed ''De Eese'' met zijn uitgestrekte bossen.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, ruime centrale hal waardoor een prettige binnenkomst. Van hieruit zijn de diverse vertrekken direct toegankelijk.
Vanuit de hal toegang tot de royale living met ruime zit- en eetkamer, halfopen keuken en bijkeuken annex.
De smaakvolle keuken is tuingericht, in vanille kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een luxe afwerkingsniveau met onder andere een keramische kookplaat en elektrische oven (Miele), een vlakscherm wasemkap, een vaatwasser (Miele) en afgewerkt met een granieten werkblad. De bijkeuken heeft witgoedaansluitingen en ruimte voor bijvoorbeeld een grote vriezer. Van hieruit is de garage te bereiken. De garage heeft een lengte van 6,5 meter en is voorzien van een uitstortgootsteen, een loopdeur en een elektrische sectionaal deur.
De gehele living heeft een fraaie parketvloer en een schuifpui biedt toegang naar het achtergelegen overdekt terras en de diepe tuin.
De vele raampartijen geven een goede bezonning van de kamer en bieden een fraai uitzicht over de tuin. Aan de zijgevel ter plaatse van de woonkamer is een elektrisch zonnescherm gemonteerd.

Vanuit de hal is de slaapkamer met naastgelegen badkamer te bereiken. Hier vindt u een praktische combinatie van goede nachtrust en lichaamsverzorging met drempelloze douchegelegenheid en en vaste wastafel in een badkamermeubel.

1e verdieping:
In de hal is de trapopgang naar de verdieping gelegen. Hier vindt u een overloop met ruime bergingsmogelijkheden, 4 royale slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, vaste wastafel en een tweede toilet.
2e verdieping:
Een vaste trap biedt toegang tot de tweede verdieping alwaar zich nog een 6e slaapgelegenheid bevindt en een bergzolder.

De onder architectuur aangelegde tuin is werkelijk een eldorado voor de tuinliefhebber. Met sierborders, een gazon, een moestuin met plantenkas en diverse terrassen een schitterend stukje eigen "natuur". Deze vogelrijke tuin is exact op het zuiden gelegen.
Er zijn dan ook 16 zonnepanelen aangelegd die tussen de 3500 en 4000 kWh per jaar kunnen opbrengen.

Zoekt u een zonnig, warm, en ruim huis in een mooie omgeving? Rustig en stil maar niet afgelegen?
De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met alle gezinsbenodigdheden binnen handbereik. Scholen, wijkwinkels, sportvoorzieningen (w.o. sportinstituut Musculus, sport- en recreatiebad `de Waterwyck´) op loopafstand en het stadshart, medisch centrum Steenwijkerland en kindercrèche op 5 minuten fietsen. Het NS-station en carpoolplaats binnen 1.5 km.
Laat u overtuigen van het verrassende wooncomfort, een gunstige prijs/kwaliteitverhouding en courantheid ten opzichte van het overige aanbod!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

535 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

1338 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

1180 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Achtertuin volledige privacy, !0 minuten fietsen van Intercitystation, Supermarkt op 5 minuten fietsen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's