Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Perfect afgewerkte driekamerappartement op de derde etage van appartementencomplex Symfonie in Zaandam. Door de hoekligging en de vele raampartijen is er bijzonder veel lichtinval. Vanuit het appartement heeft u een fenomenaal uitzicht over de groeiende skyline van het bejubelde Zaandamse stadshart. De nabijheid hiervan brengt meer voordelen: het NS station ligt op loopafstand, als je oversteekt via het steeds meer haar indrukwekkende vorm krijgende station en het stadhuisplein dan zit je meteen in het winkelhart. Met daarbij ook de bioscoop en een rijke diversiteit aan restaurants, clubs en gezellige kroegen. In het voorjaar loop je een klein stukje door naar de Dam, waar de terrassen bijna het hele jaar door opgesteld staan. ’s Winters overdekt en verwarmd, in de zomer heerlijk in het zonnetje. Het Zaantheater en de verschillende poppodia zorgen voor het culturele vertier!

Dit hoekappartement in de Symfonie is ruim en licht. In dit door de actieve Vereniging van Eigenaren uitstekend onderhouden appartementencomplex liggen de woningen rondom de centrale hal met trappenhuis en lift. Geen galerij maar droog en warm direct je eigen appartement betreden, ook als je alleen naar beneden de krant en de post gehaald hebt. De ruim bemeten berging, voorzien van elektra, bevindt zich net als de postbussen ook op de begane grond.
Dit appartement heeft lichtinval van drie kanten en dat geeft veel licht en ruimte. De woonkamer met moderne open keuken is ruim van formaat. Hier is ook de toegang naar het inpandige balkon van 10 m2 . De luxe keuken (2010) is van alle gemakken voorzien, zoals o.a. een inductiekookplaat, inbouwverlichting, koelkast, vriezer, combi- oven, vaatwasmachine en wasmachine- aansluiting. De luxe badkamer (2010) is voorzien van een fraaie inloopdouche, vaste wastafel en handdoekenradiator. Het appartement is volledig geïsoleerd en de CV-installatie is uit 2010. Door de bijdrage aan de VvE worden de gemeenschappelijke ruimtes en het buitenonderhoud gewaarborgd en houdt het complex zijn waarde in stand.

Dit is een ideaal appartement voor zowel jonge tweeverdieners als voor doorstromers, praktisch en comfortabel doordat het gelijkvloers is, met net iets meer luxe en ruimte omdat dat gewoon prettig is en met alle stadse genoegens en ontsluiting tot het openbaar vervoernet vlak naast de deur. Ook het Rijkswegennet ligt dichtbij. De tweede Coentunnel heeft de Ring A10 om Amsterdam in één klap een stuk dichterbij gehaald. De Symfonie heeft een groot parkeerterrein.
 
Indeling.
 
parterre: ruime berging (8 m2) v.v. elektra. Centrale hal met bellentableau en brievenbussen. Lift en trappenhuis.
derde etage: centrale hal. Entree, hal met meterkast en zwevend toilet met fonteintje. Badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en handdoekenradiator.
Woonkamer met aan drie zijden ramen (één kant is de toegang tot het inpandige balkon) en een open keuken met diverse inbouwapparatuur. Berging met CV-installatie. Twee slaapkamers.
 
Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 74 m2;
- inhoud 228 m3;
- actieve VvE;
- servicekosten € 177,02 ,- per maand;  
- gezamenlijk buitenterras op begane grond met steiger;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na 27 jaar, ga ik met toch een beetje pijn in mijn hart, dit heerlijke appartement verlaten. Ik heb in die jaren o.a. als voorzitter van de VVE en in de technische commissie gezeten. Het pand is in een perfecte conditie. Zowel het schilderwerk als het vernieuwde dak zijn in top conditie. En laat ik vooral niet het heerlijke terras vergeten. Even een foto van27 jaar terug, vlak voor de oplevering.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

228 m³

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het wooncomfort.

 

Op loop afstand van het centrum.

 

Gezonde VVE en niet te vergeten als je dat wilt, in de morgen op je balcon in de zon, en in de middag op het privé terras

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's