Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 214.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Coldstream 74 te Hengelo

Aan de rand van de binnenstad van Hengelo gelegen, volledig geïsoleerd driekamerappartement met royale living (34 m²), twee slaapkamers, balkon van circa 10 m² en een eigen berging en een parkeerplaats voor uw auto in de parkeerkelder!

Indeling:
Gesloten entree met intercominstallatie, postbussen, trappenhuis en een lift.

Appartement:
Entree, hal met toilet, badkamer, inpandige berging/bijkeuken, twee slaapkamers, woonkamer en de keuken.

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 34 m² en beschikt over diverse grote raampartijen welke het geheel voorzien van extra veel daglicht, kortom wonen in een uiterst lichte woonomgeving. De woonkamer biedt via een openslaande deur toegang tot het overdekte terras/balkon van circa 10 m². Leuk detail zijn de aanwezige glazen panelen op het balkon, waarmee u de zijkanten van het balkon dicht kunt zetten.... Ondanks de wind toch volop genieten van het buitenleven!

De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met een aanrechtblad waarin een enkele RVS spoelbak is verwerkt. Verder is de volgende apparatuur geplaatst: 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast en een vaatwasser.

Via de hal is de inpandige berging/bijkeuken te bereiken. Hier treft u de CV-ketel aan evenals een aansluiting voor de wasmachine, wasdroger en de opstelplaats voor de Mechanische Ventilatie unit.

De hal geeft toegang tot twee royale slaapkamers van circa 16 en 11 m², toilet en de badkamer.

De badkamer is compleet betegeld en meet een oppervlakte van 5 m². De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine en twee wastafels.

Parkeervoorziening:
Er zijn voldoende parkeerplekken in de nabije omgeving van het appartementencomplex. Tevens heeft u de beschikking over een vaste parkeerplaats (=eigendom) en berging in het souterrain. De toegangsdeur naar de parkeerplaats is met behulp van een afstandsbediening van buitenaf te openen.

Overige bijzonderheden:
Het complex is gebouwd in 2000. De gebruiksoppervlakte van het appartement bedraagt circa 90 m² (inclusief inpandige berging). De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Vaillant VHR Cv-ketel van het bouwjaar 2000 (eigendom). De servicekosten bedragen € 137,68 per maand.

''Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

265 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's