Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 152.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen op het goed onderhouden resort Aquastaete mogen wij u dit vrijstaande recreatie object (type: Springer) op 371m2 eigen grond aanbieden. Deze woning is geschikt voor 6-personen. In de nabije omgeving vindt u vele vrijetijdsmogelijkheden. Zo kunt u heerlijk gaan zeilen op en/of duiken in het nabij gelegen Grevelingenmeer.

Het dorp Bruinisse is op korte afstand van het resort verwijderd en is eenvoudig bereikbaar vanuit het Randstedelijk gebied en/of Noord-Brabant.

Indeling:
U betreedt de woning via de hal. De meterkast is voorzien van voldoende groepen, een aardlekschakelaar, kabelaansluiting en een water- en gasmeter. De hal beschikt verder over een deels betegelde toiletruimte. Vanuit de hal is er toegang naar de woonkamer en/of de inpandige berging/bijkeuken.

Woonkamer.
De woonkamer wordt verlicht door de vele raampartijen. Verder is de woonkamer voorzien van diverse radiatoren, openslaande tuindeuren en een tv-aansluiting. De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken en geeft verder toegang naar de eerste verdieping.

Keuken.
Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en ziet er goed onderhouden uit.
Deze keuken is uitgerust met het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, magnetron, vaatwasser en een keramische kookplaat.

Berging/bijkeuken.
Deze ruimte is ideaal voor het opslaan van de tuinmeubelen. Verder is deze ruimte voorzien van een aparte toegangsdeur, een witgoedaansluiting en de cv-opstelling. Deze berging/bijkeuken is zowel vanuit binnen als buiten bereikbaar.

1e Verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang naar 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is afgewerkt met gips tegen het plafond, spachtelputz tegen de wanden en vloerbedekking op de vloer.

Badkamer.
In deze deels betegelde badkamer treft u o.a. een 2e toilet, een wastafel, radiator en een douchecabine aan.

Algemeen:
Rondom de woning is er een tuin gelegen welke grotendeels is aangekleed met gazonpartijen. Verder is er een zonnig gelegen terras aanwezig. De tuin aan de achterzijde is bereikbaar middels een vrije achterom. Aan de voorzijde van de woning treft u verder een parkeerplaats op eigen terrein aan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2003

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

371 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

sfeer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's