Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Veel ruimte en grote fraaie raampartijen kenmerken deze unieke, speels ingedeelde eengezinswoning met inpandige garage, dubbele parkeergelegenheid op eigen terrein en zonnige achtertuin gelegen op het zuiden met achterom!

De ruime woonkamer is voorzien van een vernieuwde grote glazen kunststof achterpui wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een sfeervolle vide (waar een 4e slaapkamer te realiseren is). Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1998, volledig geïsoleerd en is gelegen aan een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk Rijkerswoerd.

Omgeving:
de wijk Rijkerswoerd is een zeer kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen in de nabije omgeving en veel diversiteit aan bebouwing. Op steenworp afstand van het huis ligt een speeltuin en sportfaciliteiten. Winkels, Rijkerswoerdse plassen, parken, medische zorg, basis- / middelbare scholen en een kinderboerderij zijn gelegen op loop- en/of fietsafstand. De uitvalswegen en het centrum van Arnhem zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
entree, hal met direct rechts de meterkast en het toilet met fontein, links toegang tot de garage en aan het einde van de hal de trapopgang naar de verdieping en rechts toegang tot de ruime woonkamer met grote provisiekast en open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur.

De speelse en verrassend grote woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin en kenmerkt zich door het vele lichtinval welke tot stand komt door de grote glazen achterpui. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, spoelbak, vlakscherm afzuigkap en koel-vriescombinatie. Over de gehele benedenverdieping ligt een massief houten vloer. De wanden zijn gestuukt en de plafonds gespoten.

1ste verdieping:
ruime overloop, separaat 2e toilet met fonteintje, 3 ruime slaapkamers waarvan één met openslaande deuren naar een Frans balkon, nette badkamer in lichte kleuropstelling voorzien van ligbad, douche en wastafel. De sfeervolle vide biedt diverse mogelijkheden zoals een speel- werk- of relaxruimte. Door het plaatsen van een lichtstraat in het dakvlak is hier ook eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren. Tevens bevindt zich op deze verdieping een berging met wasmachine- en droger aansluiting en de cv- opstelling. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Garage:
de inpandige garage is voorzien van een kanteldeur en brandvertragende wanden en plafonds. De vloer is afgewerkt met lichtgrijze betonverf.

Tuin:
de achtertuin op het zonnige zuiden, voorzien van een terras met fraai siertegels, vijver en borders. De tuin wordt volledig omheind door een met klimop begroeide schutting van wilgentenen en is via een achterom bereikbaar.

Bijzonderheden:
- de kunststof achterpui is in 2015 geplaatst
- schilderwerk buiten 2014
- volledig geïsoleerd
- lichte en riante eengezinswoning op goede locatie
- dubbele parkeerplaats op eigen terrein
- inpandige garage
- 3 slaapkamers (mogelijk tot een 4e)

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Verspringend

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

212 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's