Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer goed onderhouden ruime vierkamer maisonettewoning (136m2) gelegen in Kerk en Zanen.

Bent u op zoek naar een woning (bouwjaar 2006) die beschikt over een riante woonkamer met terras, keurige keuken en sanitair, drie ruime slaapkamers. De woning is gelegen in de wijk Kerk en Zanen aan een autoluwe straat met aan de achterzijde een speelweide en nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Graag nodigen wij u van harte uit om deze woning vrijblijvend te komen bezichtigen!

Begane grond
Verzorgde entree, hal met meterkast en veel opbergruimte onder de trap.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot een proviandkast, toilet met fontein en woonkamer. De woonkamer is in combinatie met de open keuken riant te noemen. Hierdoor is echt een heerlijke woonruimte ontstaan van totaal ca. 51 m2 met veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een landelijke keuken in een hoekopstelling en beschikt over een stenen aanrechtblad, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser, vlakscherm en koel/vriescombinatie. Deze woonverdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige en vrij gelegen terras met een afmeting van ca. 2,30 bij 4,00 meter.

2e Verdieping
De tweede verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een fraaie schuifwandkast, alsmede de volledig betegelde badkamer voorzien van een ruime doucheopstelling, tweede toilet en wastafelmeubel. Separate berg-, was- en stookruimte met veel praktische bergruimte.

Berging
Via een afgesloten poortdeur komt u bij de stenen berging met elektra (ca. 6m2).

Bijzonderheden
- Riante woonkamer gecombineerd met open keuken (totaal 51 m2!)
- Drie ruime slaapkamers waarvan ouderslaapkamer met schuifkast
- Zonnig terras van ca. 9m2
- Bouwjaar 2006
- Gunstige ligging nabij diverse scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Goed geïsoleerd (energielabel A)
- Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 71,35 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Kortom: een ruime woning met een heerlijke woonverdieping die u zo kunt betrekken, gelegen op een gunstige locatie in de wijk Kerk en Zanen!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Grote woonruimte

 

Dicht bij scholen

 

Centrale ligging in Kerk en Zanen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's