Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 383.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aantrekkelijke woning, gelegen aan een geliefde, enkelzijdig bebouwde straat, aan de rand van de woonwijk Petenbos-Oost! Op een populaire woonlocatie gelegen ROYALE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE WONING voorzien van een riante woonkamer, complete inbouwkeuken, 3 grote slaapkamers, mogelijkheid voor 5 slaapkamers, nette sanitaire voorzieningen, grote garage/berging en gezellige, besloten achtertuin. Woonoppervlakte: ca. 150m2. Inhoud woning: ca. 495m3. Grondoppervlakte: 307m2. Bouwjaar: ca. 1998.

Vernieuwingen / Verbeteringen
In hoofdlijnen hebben vanaf 2007 de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- dakvenster geplaatst (ca. 2007);
- voortuin opnieuw aangelegd (ca. 2007);
- vloerafwerking woonkamer vernieuwd (ca. 2009);
- houtkachel geplaatst (ca. 2009);
- kastenwand woonkamer gerealiseerd (ca. 2009);
- designradiatoren woonkamer geplaatst (ca. 2009);
- achtertuin opnieuw aangelegd (ca. 2009);
- HR-cv-combiketel vernieuwd (ca. 2010).

Indeling
Entreehal voorzien van meterkast, trapopgang en keurige toiletruimte (kleur: witte wandtegels & zwart/wit geblokte vloertegels) met wandcloset en fonteintje. Gezellige, lichte woonkamer voorzien van grote raampartijen, erker, sfeervolle houtkachel, op maat gemaakte kastenwand en openslaande tuindeuren. Gedeeltelijk open keuken voorzien van tuindeur en greeploze, complete inbouwkeuken (kleur: wit & wit kunststof aanrechtblad met RVS rand), uitgerust met een aantal trekladen, 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, schouwafzuigkap (RVS), stoomoven, elektrische heteluchtoven, apothekerskast, koelkast, 3 vriesladen, vaatwasser, spoelbak en close-in-boiler. De entreehal en keuken zijn voorzien van een zwart/wit geblokte plavuizenvloer en de woonkamer van white wash Frans eiken vloerdelen. Verder is de begane grond hoofdzakelijk voorzien van hoge plinten, spachtelputz wandafwerking en een glad gestuukt plafond.

1e Verdieping
Overloop voorzien van dakkapel en inloopkast. Riante slaapkamer I met schuifkastenwand, balkondeur en mogelijkheid om deze kamer in tweeën te splitsen. Balkon, gelegen op het zuidwesten. Slaapkamer II. Volledig betegelde, grote badkamer (kleur: witte wandtegels & wit/blauwe vloertegels) voorzien van dubbele wastafel, douchecabine, wandcloset en ligbad. Verder is deze verdieping hoofdzakelijk voorzien van spuitwerk wandafwerking.

2e Verdieping
Royale voorzolder voorzien van mechanische ventilatie-unit, bergruimte achter de knieschotten, wasmachineaansluiting en HR-cv-combiketel (merk: Nefit / type: Proline HRC24 / CW4). Ruime slaapkamer III met dakvenster en houtstructuur laminaatvloer. Verder is deze verdieping hoofdzakelijk voorzien van spuitwerk wandafwerking. Tot slot bestaat de mogelijkheid om op deze verdieping een extra slaapkamer te realiseren.

Algemeen
De gezellige, onderhoudsvriendelijke achtertuin (afmetingen: gemiddeld ca. 7,20 meter breed & ca. 7,20 meter diep), gelegen op het zuidwesten, heeft volop privacy, biedt de bewoners veel comfort en is voorzien van een riant zonneterras, vijverpartij en taxushagen. Aan de voorzijde van de woning heeft men de beschikking over een riante oprit voor 4 auto’s, een grote garage/berging met elektrische roldeur en een voortuin met bestrating, beplanting, taxus- en beukenhagen.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 57m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 22m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Badkamer: ca. 13m2
Balkon: ca. 3m2
Inloopkast: ca. 2m2

2e Verdieping
Slaapkamer III: ca. 11m2

Algemeen
Garage/berging: ca. 25m2

Omgeving
In een geliefde straat, in de gewilde woonwijk Petenbos-Oost ligt deze interessante woning. Op korte afstand van een kleinschalig buurtwinkelcentrum, een aantal (basis)scholen en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De fraaie ligging en de zeer korte afstand naar de autosnelweg A12/A30 en A15 maakt het prettig om hier te wonen.

Kortom, een sfeervolle, complete woning met riante oprit en grote garage/berging!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

495 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

307 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

53 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

rust, ruimte en fijne energie binnenshuis (wordt door familie en vrienden altijd benoemd)

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's