Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

August Vordingstraat 207 te Hengelo Ov

Wilt u betaalbaar wonen in de groene en kinderrijke woonwijk Hasseler Es, in een echte EENGEZINSWONING met vernieuwde badkamer, royale living, half open keuken met moderne inbouwkeuken, vier slaapkamers, zonnig gelegen achtertuin en een eigen carport met parkeerplek en stenen berging ? Dan hoeft u niet verder te zoeken........

Wij nodigen u van harte uit om binnen een kijkje te nemen. De locatie is perfect ! Nabij scholen, speelvoorzieningen, winkelcentrum en de op-/en afrit A1/A35.

Indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorkant van het woonhuis, kleine hal met meterkast en garderoberuimte, L-vormige living, open keuken, achter portaal/berging met een ruime provisiekast. Daarnaast een gang met toilet en trapopgang naar de de eerste verdieping.

De ruime en lichte woonkamer meet een oppervlakte van circa 27 m² en is afgewerkt met een laminaat vloer.

Vanuit de woonkamer is de open keuken toegankelijk. De L-vormige inbouwkeuken beschikt over een 5-pits gaskookplaat, elektraoven, vaatwasser, koelkast en een 4-laden diepvries. Liefhebbers opgelet... u heeft de beschikking over een royale apothekerskast.

Het achter portaal beschikt over een royale provisiekast en geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim van opzet en meten oppervlaktes van circa 13, 11 en 9 m², waarbij de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is recent vernieuwd en betegeld in een chique zwart-/wit kleurstelling. Naast een royale douchehoek met glazen cabine is de badkamer uitgevoerd met een hangtoilet, vaste wastafel en een designradiator. Het geheel wordt op natuurlijke wijze geventileerd middels een openslaand raam.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare verdieping met een extra royale slaapkamer. Onder de schuine zijden is volop bergruimte, welke perfect is weggewerkt middels knieschotten. Daarnaast vinden we hier de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger, evenals de opstelplaats voor de mechanische ventilatie unit (2014 vernieuwd). Op de overloop een extra VELUX dakvenster voor volop daglicht.

Tuin, berging en carport:
De diepe, verzorgde achtertuin is aangelegd met bestrating en gazon en is via de achterkant van het woonhuis toegankelijk. Achter op het perceel heeft u de beschikking over een stenen berging van circa 6 m², voorzien van elektra aansluiting en een royale, eveneens in 2014 vernieuwde carport.

Parkeervoorzieningen:
Naast een parkeerplek op eigen terrein zijn er voldoende vaste openbare parkeervoorzieningen in de omliggende straten.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1976, de inhoud van het woonhuis bedraagt circa 350 m³ en de perceeloppervlakte is 162 m². Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas HR Cv-Combiketel van het bouwjaar 2013 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

162 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

162 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's