Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Als u op vakantie bent wilt u maar één ding en dat is GENIETEN! Op het resort Aquastaete, wat zich kenmerkt door zijn rustige en zeer waterrijke omgeving, is dit geen probleem. Op dit fraaie park, wat onderdeel uitmaakt van vakantiepark Aquadelta (met o.a. een zwembad, diverse restaurants en andere voorzieningen) is deze fraaie vakantiewoning type ‘Springer’ gelegen (max. 6personen). Het park is gesitueerd aan de boorden van het Grevelingenmeer, het dorp Bruinisse en aan de uitvalsweg N59 (binnen 45min. in Rotterdam).

Indeling.
Entree/hal met o.a. een meterkast, radiator en toiletruimte. Vanuit de hal loopt u door naar de bijkeuken/inpandige berging (met o.a. cv-opstelling) en/of de living. Deze living is voorzien van diverse radiatoren en tuindeuren. Verder is er een open keuken gesitueerd. Het keukenblok is in een rechte keukenopstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een koelkast, magnetron, afzuigkap, vaatwasser en een keramische kookplaat.

1e Verdieping
Vanuit de entree/hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Op deze verdieping treft u een drietal ruime slaapkamers en een badkamer aan.

Badkamer.
In deze deels betegelde badkamer treft u o.a. een mechanische ventilatie, een 2e toilet, wastafel en een douchecabine aan.

Tuin.
Rondom deze vrijstaande recreatie woning is er een zonnig gelegen tuin gelegen. Deze tuin is grotendeels aangekleed met gazon. Verder is/zijn er diverse veranda’s (tevens bereikbaar vanuit de woning) en parkeerruimte voor de auto aanwezig.

Bijzonderheden:
De woning staat op eigen grond en de parkkosten bedragen € 2.308,11 per jaar.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben vele mooie vakanties doorgebracht in Zeeland en genoten van onze fijne woning. De rust, de ruimte, de overweldigende stilte en brede stranden en duinen: voor ons was het altijd fijn onthaasten in dit prachtige stukje Nederland. Het eiland Schouwen-Duiveland heeft álles wat de natuur je maar kan bieden. Bossen, duinen, zee, strand, uitgestrekte polders, natuurgebieden en Nationaal Park Oosterschelde. Je wandelt en fietst hier door ongerepte natuur, over smalle dijkjes waar je gewoon - naast de schapen - ook ezels tegenkomt. Maak een wandeling door reservaat Dijkwater, en na afloop ben je van harte welkom bij kaasboerderij de Stolpe voor een vers glas karnemelk. Ga met de boswachter in de vroege ochtenduren of juist bij schemering op speurtocht in de bossen. Of ga op zeehondensafari op het Grevelingenmeer. Het landschap en de omgeving - waar de sporen van de watersnoodramp nog overal zijn terug te zien - vragen gewoon om genieten. Samen met onze kinderen en honden hebben wij genoten van wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Voor ons is het nu tijd om afscheid te gaan nemen. Wij gunnen deze prachtige plek nu aan een ander.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

260 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin met meerdere veranda's.

 

Aan rustige en doodlopende straat

 

Groene omgeving

 

Uitstekende verhuurmogelijkheden via Roompot

 

De rustige ligging op een meer dan compleet Vakantie Resort.

 

Direct aan het Grevelingenmeer, met prachtige jachthaven en vele watersport mogelijkheden.

 

Op steenworpafstand van het monumentale Zierikzee

 

Aan de rand van vissersdorp Bruinisse waar het heerlijk vis eten is op de dijk in de vissershaven.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's