Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 79.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze betaalbare geschakelde recreatiewoning is geschikt voor 6 personen en maakt onderdeel uit van recreatiepark ‘De Tong’ in Bruinisse. Het goed onderhouden park is voorzien van o.a. een eigen receptie, diverse speelweide en afgesloten parkeerplaatsen. Het park is door zijn gunstige ligging tov. de Randstad, België & Duitsland al jaren zeer intrek bij de toerist. Verder is het Grevelingmeer op loopafstand gelegen en binnen 20 min. staat u aan de Noordzeekust. Een goed verhuurrendement valt hier zeker te halen in onze optiek.

De woning is gesitueerd op een kavel van 95m2 eigen grond.


Omschrijving
Bij binnenkomst in deze woning staat u gelijk in de woonruimte. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gelegen welke o.a. is voorzien van een radiator, een Tv-aansluiting en een schuifpui. Tevens treft u in deze ruimte ook de halfopen keuken aan.

Keuken:
Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een vaatwasser (2015), een magnetron, afzuigkap en een keramische kookplaat.

Aan de voorzijde van de woning is er een van de slaapkamers met o.a. een radiator gelegen. Tevens treft u hier geheel betegelde badkamer aan. Deze badkamer is voorzien van een radiator, een badmeubel (met wastafel), een toilet en een douche.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping waar u als eerst op de overloop terecht zal komen. Via de overloop bereikt u de vaste bergkast (met witgoedaansluiting) en/of de twee aanwezig zijnde slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een radiator en bieden ruimte voor twee personen per kamer.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning is er een tuin gelegen. Deze tuin is o.a. voorzien van een terras, gazonpartij en een buitenberging met elektra.

Bijzonderheden
Het dorp Bruinisse is op korte afstand van dit object gelegen. Het dorp, bekend door haar mosselen, de jachthaven en golfbaan Grevelingenhout, beschikt over een goed voorzieningenniveau met o.a. AH-supermarkt, bibliotheek, diverse uitstekende restaurants, zeer goed aangeschreven basisscholen en nog veel meer.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

135 m³

Woonoppervlakte

55 m²

Perceeloppervlakte

95 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's