Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen in de (kind)vriendelijke woonwijk Lewenborg vind je deze leuke en lichte gezinswoning; Loopplank 34! Dit het grootste type en daardoor heeft het huis een extra grote living én een leuke woonkeuken. Verder zijn er drie slaapkamers, een voor- én achtertuin en parkeervoorzieningen voor de deur. Het huis heeft een gunstige ligging ten opzichte van het winkelcentrum, scholen, recreatiegebied Kardinge en de ring. Een ideale starterswoning die we je graag laten zien! Bel ons voor een afspraak.

Indeling: entree/hal, extra ruime woonkamer van maar liefst ca. 36m², woonkeuken met een eenvoudig keukenblok. Vanuit de hal is het toilet én de verdieping te bereiken.
Eerste verdieping: de ruime overloop geeft mogelijkheid voor een studeer/werkplek, vanaf hier zijn de drie slaapkamers te bereiken. Alle slaapkamers zijn ruim, de eerste is ca 10m², de tweede slaapkamer 13m² en de derde slaapkamer ca 13m². De badkamer is netjes en voorzien van een tweede toilet, wastafel en douche. De ruimte waar ook de witgoedaansluiting zit, biedt tevens voldoende opberg mogelijkheden.

In de achtertuin is een vrijstaande stenen berging te vinden!

-ideale starters/gezinswoning
-in een woonwijk gelegen
-volledig voorzien van dubbele beglazing
-parkeergelegenheid voor de deur

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier het afgelopen 8 jaar met veel plezier gewoond. De ligging is perfect, winkelcentrum op loopafstand waar alles te halen is. Lekker wandelen met de hond in het natuurgebied bij Noorddijk. Maar ook het gemak van de bereikbaarheid van de uitvalswegen is ideaal. De ring is enorm verbeterd de laatste jaren, waardoor lewenborg goed te bereiken is. En dan het huis zelf; de royale woonkeuken is heerlijk. Lekker met familie of vrienden tafelen en met name natafelen kan hier heel erg goed. Deze woning is qua ligging ideaal en qua ruimte heerlijk. De zonnige voortuin nodigt ook gauw uit om er heerlijk te zitten en te genieten van de zon en de rust die hier nog aanwezig is. Voor ons is Lewenborg een heerlijke rustige wijk die je van alle gemakken voorziet.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

174 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De ruime keuken, waar we vele avonden met familie en vrienden hebben doorgebracht.

 

De fantastische ligging gaan we zeker missen. Op loopafstand van het winkelcentrum en van natuurgebied. En doordat je gelijk op de ring zit is alles goed bereikbaar

 

De fijne zonnige voortuin, waar altijd wel een plekje met zon en schaduw te vinden is

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's