Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in een heerlijk licht en ruim huis voorzien van alle comfort en omgeven door veel groen? Dan is deze charmante, vrijstaande woning ideaal. De woning is voorzien van een riante woonkamer, maar liefst vijf slaapkamers, twee nette badkamers en een royale tuin grenzend aan de bosrand.

De verkoper vertelt:
“Wij zijn zelf in de gelegenheid geweest om dit duurzame huis (houtskeletbouw) te laten bouwen en hebben er met ons gezin heerlijk gewoond. Voor kinderen is het een prachtige plek om op te groeien in een groene omgeving. Tevens hebben wij genoten van de fijne woonkamer aan de tuinkant vanwaar je zo het bos in loopt. De jaren ‘80 wijk ligt aan de rand van het dorp, maar is dankzij het openbaar vervoer en de korte afstand tot de A1 (10 min) bijzonder goed bereikbaar. In het dorp zijn onder andere een supermarkt, kinderopvang, sportverenigingen en een basisschool aanwezig.”


Indeling van de woning

Begane grond:
Via de voortuin en eigen oprit bereik je de hoofdentree van de woning. De hal biedt toegang tot de toiletruimte, trap naar de eerste verdieping, meterkast en de royale woonkamer met open keuken. Vanuit de sfeervolle woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de tuin, vanwaar je direct het bos in loopt. De woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer en een houtkachel. Dankzij de praktische indeling van de woonkamer is er gemakkelijk een werk- en eetruimte te creëren.
In de eenvoudige, open keuken is onder andere een vaatwasser, 4-pitskookplaat en geïntegreerde wasemkap aanwezig. De keuken biedt toegang tot een bijkeuken. Daarnaast is er tevens een ruime garage aanwezig. Deze is zowel via de voorzijde, als via de achtertuin te bereiken en is voorzien van krachtstroom.

1e verdieping:
De trap komt uit op een overloop die toegang biedt tot maar liefst vier slaapkamers, een cv-ruimte en een badkamer. De badkamer is net betegeld met zwart/witte elementen en voorzien van een toilet, douchecabine en dubbele wasbak. De masterbedroom is voorzien van diverse inbouwkasten en beschikt over een eigen badkamer. In deze tweede badkamer is een toilet, douche en wederom dubbele wasbak aanwezig.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime overloop met opslagruimte en een vijfde slaapkamer.

Tuin:
Het vrijstaande huis wordt omgeven door groen. In de voortuin bestaat de parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. De fraai aangelegde, royale tuin is voorzien van een betegeld terras en veel groen met een groot gazon. In de tuin is tevens een extra berging aanwezig. De tuin is gelegen aan de bosrand, waardoor het hier het hele jaar door heerlijk rustig toeven is!

Kortom een fraai gelegen milieu vriendelijke vrijstaande woning voorzien van duurzame red cedar geveldelen en een energiezuinige heteluchtverwarming.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben met veel plezier dit huis laten bouwen en er 30 jaar gewoond. Maar nu zijn de kinderen uitgevlogen en wordt het huis en de royale tuin mij te groot. Genoten hebben we vooral van de lichte, ruime woonkamer van waaruit we door de openslaande deuren zo in de tuin zijn ( zuid ) en het bos inlopen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1987

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

514 m³

Woonoppervlakte

157 m²

Perceeloppervlakte

576 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

440 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

rustige woonomgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's