Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Marktstraat 20 te Delden

Wonen in het pittoreske stadje Delden in een karaktervol pand? Dan moet u aan de Marktstraat 20 te Delden zijn!

Deze karaktervolle woning dient wel grondig gemoderniseerd te worden, maar dan heb je wel een woning met heel veel ruimte. Wat te denken van een royale woonkamer, woonkeuken, opkamer, drie slaapkamers en ook nog eens een grote zolder die met aanpassingen ideaal met één of meerdere ruime slaapkamers ingericht zou kunnen worden.

Wacht niet en kom kijken!

Indeling:
Begane grond:
Zij-entree/hal met toilet, badkamer, keuken, woonkamer, tussenportaal met toegang tot de winkelruimte/hobbyruimte met meterkast, trapopgang, opkamer en de kelder.

De badkamer is afgewerkt met een ligbad, douchecabine en een wastafel.

Via de hal komt u in de woonkeuken van circa 20 m², afgewerkt met een plavuizen vloer. In de keuken is een eenvoudig keukenblok geplaatst met een enkele spoelbak. Daarnaast zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 27 m² en geeft uitzicht op de Noordwal. Vanuit de woonkamer komt u uit in het tussenportaal met toegang naar de royale kelder, de opkamer en de voormalige winkel. De opkamer heeft een oppervlakte van circa 11 m².

Aan de voorzijde van het pand is de voormalige winkelruimte gelegen, welke ideaal in gebruik genomen zou kunnen worden als hobbyruimte of misschien wel als tweede woonkamer, atelier, werkruimte etc. Vanuit deze ruimte heeft u namelijk uitzicht over de sfeervolle Marktstraat.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kastruimte, drie slaapkamers, bergruimte en een royale vrij indeelbare ruimte.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 10, 6 en 19 m², waarbij twee slaapkamers de beschikking hebben over vaste kastruimte.

Vanaf de overloop is de uiterst royale zolder bereikbaar en hier is de cv-ketel geplaatst. Met wat aanpassingen is deze uitermate geschikt om extra slaapkamers en/of hobbykamer te creëren.

Garage/werkplaats:
Er bestaat een mogelijkheid om een separate garage/werkplaats aan te kopen. De garage is gelegen aan de Noordwal en heeft een oppervlakte van circa 44 m². Aan de voorzijde bereikbaar via een kanteldeur, daarnaast heeft u de beschikking over een royale vliering erboven gelegen. De koopsom bedraagt € 45.000,- k.k.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is +- 200 jaar oud. De perceeloppervlakte bedraagt 127 m² en de woning heeft een inhoud van circa 700 m³. Warmwatervoorziening middels een Vaillant geiser en verwarming middels een Bosch VR CV-ketel.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

-1906

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

700 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

251 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's