Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een goede locatie gelegen, goed onderhouden 2-onder-1-kap -woning met grote vrijstaande garage, riante oprit en zonnig gelegen, diepe achtertuin.

De woning is gelegen op een riant perceel van maar liefst 508 m² aan een rustige ventweg, op loopafstand van het centrum en het treinstation van Rijen. De garage meet ca. 9 x 4 meter en de oprit biedt plaats aan meerdere auto's.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt deze woning via de entree aan de zijkant van de woning, bij de oprit. De hal is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de diverse vertrekken op de begane grond. In de hal bevinden zich tevens het toilet, de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is bovendien de ruime kelder bereikbaar.

De woon-/leefkeuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft een mooi zicht en toegang tot de diepe achtertuin. De keuken is voorzien van een tegelvloer en een hoek inbouwkeuken, welke beschikt over een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een combi-oven en een close-in boiler, zodat u altijd direct over heet water beschikt. In de keuken zijn tevens de aansluitingen ten behoeve van een vaatwasmachine en wasmachine en een grote voorraadkast aanwezig.

De sfeervolle, L-vormige woonkamer is voorzien van een onderhoudsvriendelijke pvc-vloer. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en er is een gezellige gaskachel. Aan de voorzijde is de woonkamer voorzien van een rolluik.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie ruime slaapkamers.

De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van een douche en een wastafel.

Slaapkamer 1: ca. 4.07 x 3.69 meter
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een wastafel en een vaste kastenwand.

Slaapkamer 2: ca. 4.79 x 2.68 meter
Aan de voorzijde van de woning is deze tweede, eveneens ruime slaapkamer gelegen. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

Slaapkamer 3: ca. 3.05 x 3.03 meter
Ook de derde slaapkamer is ruim te noemen. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van een vaste kast.

2e Verdieping:
Middels een luik met vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de cv-ketel (Remeha 2011).

Tuin:
De riante achtertuin van maar liefst 22 meter diep biedt veel privacy en is zonnig gelegen op het zuidwesten. Middels een poort kan de tuin worden afgesloten van de eigen oprit en de tuin is voorzien van twee ruime terrassen, een groot gazon en diverse borders. Eén van de terrassen is voorzien van een aluminium overkapping met inbouwverlichting.
De grote garage meet circa 9 x 4 meter en is opgetrokken in spouwmuren en voorzien van dak- en vloerisolatie en een elektrisch bedienbare deur. Voor de garage bevindt zich de oprit, welke plaats biedt aan meerdere auto's.
Naast de garage is ten slotte een extra houten berging geplaatst.

Bijzonderheden:
- De dakgoten zijn in 2015 vernieuwd;
- De terrasoverkapping is in 2014 geplaatst;
- De meterkast is in 2002 vernieuwd;
- De riolering is vernieuwd en voorzien van pvc.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1952

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

508 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's