Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Moderne, bijzonder sfeervolle hoekwoning, gelegen in de jonge wijk Leesten. Deze uitstekend onderhouden en hoogwaardig afgewerkte woning beschikt over een royale uitgebouwde woonkamer, stijlvolle keuken, moderne badkamer, 3 slaapkamers, een zonnig balkon en een fraai aangelegde tuin met vijver, berging en veranda.

De verkoper vertelt:
“Uniek aan deze woning is het vrije uitzicht, de ruim opgezette wijk en de aanbouw aan de achterzijde. In 2015 hebben wij een nieuwe keuken geplaatst en de badkamer is in 2010 volledig gerenoveerd. Het is bovendien erg prettig wonen in deze jonge wijk: een fantastische plek voor kinderen om op te groeien en alle voorzieningen als winkels, scholen en sportfaciliteiten in de directe nabijheid.”


Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal met schitterende houten vloer, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, biedt toegang tot een toiletruimte met fonteintje, alsmede de royale living. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een bijzonder ruime leefruimte is ontstaan. De kamer is voorzien van een sfeervolle houten vloer, een praktische trapkast en een schuifpui. Grote raampartijen zorgen voor uitstekende lichtinval en bieden uitzicht op de fraai aangelegde tuin.
De stijlvolle open keuken is in 2015 vernieuwd en geplaatst in een praktische hoekopstelling. De strak witte keukeninstallatie is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat en rvs afzuigkap.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een stijlvolle badkamer en een tweetal slaapkamers gesitueerd, waarvan één van bijzonder groot formaat. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een nette laminaatvloer. De in 2010 vernieuwde badkamer is bijzonder smaakvol betegeld met een combinatie van notenbruin en hoogglans witte tegels, waardoor de ruimte een luxe uitstraling heeft. De badkamer beschikt over een royale inloopdouche met glazen spatwand, wandcloset, designradiator en wastafel.

Tweede verdieping:
De overloop met witgoedaansluiting en opstelling van de CV, biedt toegang tot een derde slaapkamer met royaal balkon. Zowel de overloop als de slaapkamer bieden een weelde aan bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
Naast een bescheiden voortuin beschikt de woning over een fraai aangelegde achtertuin met houten schuur en achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating, plantenborders met een diversiteit aan beplanting, een vijver en een veranda: dé plek om lange avonden, heerlijk beschut te genieten!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In het voorjaar genieten op het balkon”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

449 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

182 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

72 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Groene omgeving

 

Vrij uitzicht

 

geen sluipverkeer

 

basi scholen oploop afstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's