Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.500,- v.o.n.
Status: Verkocht

Omschrijving

Beekdal 8 Deurningen

Markante "Tweekapper" met erker en garage. Op de Deurninger Es aan het Beekdal nummer 8 wordt een helft van een dubbel woonhuis gerealiseerd met een knipoog naar de dertiger jaren en natuurlijk op het hedendaagse niveau qua comfort, isolatie etc.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en de trap naar de verdieping, woonkamer, keuken en garage.

De L-vormige woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 50 m2 en wordt aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle erker. Via de dubbele openslaande deuren achter in de woonkamer stapt u zo uw tuin in.

De halfopen keuken zal worden voorzien van een Keller inbouwkeuken met inbouwapparatuur. Een brochure van deze keuken is op aanvraag beschikbaar.

Het toilet wordt voorzien van een vrijhangend toilet met ingebouwd spoelreservoir. Daarnaast zal er een fontein worden gemonteerd. Het geheel wordt afgewerkt met een vloer- en wandbetegeling (120 hoog), uit een vooraf voor u geselecteerde collectie.

Ook aan berg- en hobbyruimte is gedacht. De ruime aan het huis te bouwen garage heeft hiervoor voldoende mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop, toilet, badkamer en drie slaapkamers.

Via de luie trap is de overloop te bereiken. Op de overloop wordt een separaat tweede toilet gerealiseerd. Voor de uitvoering en afwerking verwijzen wij naar het toilet op de begane grond.

De badkamer is ruim en wordt voorzien van vloerbetegeling en wandtegels tot aan het plafond. Een wastafel en douchehoek behoren tot de standaarduitvoering. Ook hier heeft u voor wat betreft het tegelwerk weer de keus uit een vooraf voor u geselecteerde collectie.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van 14,40, 9,81 en 7,96 m2.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is met een vaste trap bereikbaar. De CV-ketel en de mechanische ventilatie-unit zullen hier worden gemonteerd. Door de dakkapel en nokhoogte is deze verdieping ruim te noemen. De mogelijkheid om hier nog één of twee (slaap-)kamers te realiseren zijn dan ook aanwezig.

Het woonhuis zal traditioneel worden gebouwd en uiteraard worden voorzien van een goed isolatiepakket. Een hoogrendement CV-combiketel zorgt voor het warmwater en verwarming. De achtertuin ligt op het noordwesten, maar daarnaast is er ook nog een zijtuin beschikbaar die op het zuidwesten ligt. Schaduw of zon, aan u de keus.

Een brochure met eerste lijns informatie kunt u downloaden. Uiteraard zijn er wijzigingen mogelijk ten opzichte van de basiswoning. Ook hier hebben wij al diverse opties beschikbaar. Kortom wilt u meer weten over de mogelijkheden, het uitvoeringsniveau van de sanitaire ruimtes de keuken etc.? Maak dan een afspraak en wij vertellen u meer en zullen u voorzien van uitgebreide documentatie.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2001-

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

423 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

355 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

283 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's