Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 84.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom op recreatiepark ‘De Tong’ in Bruinisse. De ideale vakantiestek in het mooie Zeeland. U bent hier op loopafstand gelegen van het Grevelingenmeer, een prachtige jachthaven en een 18-holes golfbaan. Laat de vakantie maar komen en ga maar heerlijk genieten in uw eigen vakantiewoning.

In deze bieden wij te koop aan deze 6-persoons en volledig gemeubileerde vakantiewoning op 87m2 eigen grond. De huidige eigenaar heeft altijd met veel plezier gebruik gemaakt van de woning en ook vele anderen. Want ook voor een goed verhuurrendement (het park is zeer geliefd bij de Duitse toerist) krijgt u met deze woning een goede investering in handen.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat u meteen in de halfopen keuken. Het keukenblok die hier aanwezig is, is in een rechte opstelling geplaatst en is uitgerust met een koelkast, afzuigkap, oven en een gascomfort.

Aan de achterzijde van deze woning treffen we de tuingerichte woonkamer aan. Deze ruimte is o.a. voorzien van een plavuizenvloer, radiator, een Tv-aansluiting en een tuindeur.

Terug naar de voorzijde van de woning. Aan de voorzijde treffen we een van de slaapkamers (met radiator) en de nette badkamer aan.

Badkamer.
Deze geheel betegelde badkamer is o.a. voorzien van een mechanische ventilatie, een radiator, een badmeubel (met wastafel), een toilet en een douche met thermostaatkraan.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Komende op deze verdieping begint u op de overloop die voorzien is van een 2e toiletruimte. Vanaf de overloop loopt u door naar de twee aanwezig zijnde slaapkamers die beiden voorzien zijn van een radiator en een Velux dakraam inclusief verduistering (geplaatst in 2013).

Algemeen:
Aan de achterzijde van de woning is er een middels een vrije achterom te bereiken achtertuin gelegen. De tuin is grotendeels voorzien van een gazonpartij en verder zijn er een terras en een buitenberging aanwezig. De bezonning van de tuin is door de ligging op het zuidwesten goed te noemen.

Bijzonderheden:
• Het park is voorzien van een eigen receptie.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben vanaf december 2003 het huis met plezier bewoond en verhuurd.de rust op het park is geweldig en het is goed onderhouden. Wandelen naar de jachthaven en Bruinisse, lekker eten in restaurant de Meeuw, een uitje naar Zierikzee met leuke terrassen is zo gemaakt. Surfen, zwemmen en zeilen op het Grevelingenmeer is ook een goede mogelijkheid. Het Grevelingenmeer is op 300 meter afstand van het huis. De verhuur loopt de laatste jaren erg goed al enige jaren een rendement van tussen de 5 en 7 % netto.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

135 m³

Woonoppervlakte

55 m²

Perceeloppervlakte

87 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's