Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 279.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Reviusstraat 14 te Hengelo (O)

De locatie is gewild, de woning uitgebouwd tot een RIANTE TWEE ONDER EEN KAP WONING met 4 slaapkamers, de inbouwkeuken is recent vernieuwd en de tuin met overdekt zitje is gelegen op het zonnig zuiden en biedt volop privacy... Alle ingrediënten dus om met recht te mogen spreken van een echte ruime EENGEZINSWONING voor een groot of samengesteld gezin!

Indeling:
Begane grond:
Hal, toilet (hangend) met fontein, meterkast, garderobenis, Z-vormige living, keuken, bijkeuken en de garage.

Via de hal is er toegang tot de riante Z-vormige living van maar liefst 69 m², voorzien van een laminaatvloer en een in 1998 gerealiseerde uitbouw aan de achterzijde. Het geheel oogt uiterst sfeervol en is opgedeeld in een eet- en een tweetal zit gedeeltes. Het zitgedeelte in de hoofdbouw is voorzien van openslaande tuindeuren naar het overdekte terras, terwijl in de aanbouw een riante schuifpui is geplaatst welke direct toegang biedt tot de achtergelegen tuin. Uiteraard is rekening gehouden met het feit dat de living achter tuingericht is..... hoge raampartijen geven u, naast volop daglicht, een geweldig uitzicht op de achtergelegen tuin. Centraal in de woonkamer vinden we de gasgestookte haard.

De half open keuken, welke in 2016 compleet is vernieuwd, beschikt over een op maat gemaakte inbouwkeuken in lichte kleurstelling. Het geheel heeft een luxe en sfeervolle uitstraling. Als inbouwapparatuur heeft u de beschikking over een RVS afzuigschouw, koelkast, 3 laden vriezer, combi-/magnetronoven en een vaatwasser. Leuk detail is het keukenblok in het midden met daaromheen 3 barkrukken. Een ideale plek om 's morgens te genieten van een snel ontbijtje of het lezen van de ochtendkrant.

Vast aan de living de bijkeuken /inpandige berging met toegang tot de garage. In de bijkeuken /inpandige berging heeft u de beschikking over een 5-bloks keukeneenheid keukenblok. De garage is toegankelijk via openslaande houten deuren aan de voorzijde, beschikt over verwarming en elektra aansluiting en meet een oppervlak van circa 17 m².

Eerste verdieping:
Overloop, de badkamer en een drietal slaapkamers van 14,5, 13 en 11,5 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing.

De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en biedt een ruime douchehoek, dubbele wastafel, een tweede toilet, ligbad en ruimte voor de wasmachine en wasdroger. Vaste kastjes zorgen voor de nodige bergruimte.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap toegang tot een royale zolderverdieping met een extra slaapkamer, 'open kamer' en de stookruimte. De slaapkamer is aan de achterzijde voorzien van een dakkapel en aan de voorzijde van een dakvenster, waardoor u optimaal kunt ventileren. De 'open kamer' is gelegen aan de voorzijde, beschikt over twee dakvensters en is ideaal te gebruiken als kantoorruimte, chill room of hobbyruimte. Aanwezige knieschotten zorgen voor de nodige bergruimte.

De tuin is gelegen op het zonnige zuiden en biedt u als bewoner volop privacy. Vast aan de hoofdbouw een riant overdekt zitje waar u tijdens de warme zomerdagen relaxt kunt genieten!

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1972, de perceeloppervlakte bedraagt 361 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 594 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit HR Cv-ketel van het bouwjaar 2015 (eigendom) en een zonnepaneel t.b.v. de warmwatervoorziening.

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

594 m³

Woonoppervlakte

194 m²

Perceeloppervlakte

361 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

361 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De stille zonnige tuin op het zuiden

 

de grote woonkamer met twee zitjes die ga ik zeker missen

 

het huis met enorm veel volume, grote slaapkamers, grote zolder grote badkamer en grote woonkamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's