Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 145.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de prettige woonwijk De Hoven staat deze ideale starterswoning. Alle benodigde faciliteiten als een supermarkt, basisschool, kinderopvang, sportverenigingen en diverse speeltuinen liggen in de nabije omgeving. Daarnaast fiets je in slechts vijf minuten naar de binnenstad van Zutphen en het NS-station.

De verkoper vertelt:
“Het is een ideale woning voor starters, knus en toch ruim! Ideaal gelegen als je van rust houdt maar toch dichtbij alle gemakken van de stad wilt wonen. De uiterwaarden van de IJssel bieden heerlijke wandelmogelijkheden.”

Indeling

Begane grond:
Via het voortuintje bereik je de entree van de woning. De hal biedt toegang tot de toiletruimte en de woonkamer.
De ruime woonkamer is afgewerkt met een keurige laminaatvloer uit 2017 en beschikt aan de voorzijde over een sfeervolle erker met glas-in-loodramen. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een zit- als een eethoek.
De keuken bereik je vanuit de woonkamer, geeft toegang tot de achtertuin en is voorzien van een hoekopstelling waarvan in 2017 het aanrechtblad is vernieuwd. Aan apparatuur vind je er een koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop bereik je de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel en afgewerkt met een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vaste (kleding)kasten. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, douche en designradiator.

Vliering:
Vanaf de overloop is deze bergruimte via een luik bereikbaar.

Kelder:
Vanuit de woonkamer is middels een luik de kelder bereikbaar. Deze biedt uitstekende mogelijkheden als berg- en voorraadruimte.

Achtertuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is bereikbaar middels via een doorgang naast de woning. De ruime berging biedt ruimte voor meerdere fietsen, wasmachine, droger, vrieskist en diverse stellingkasten.

Bijzonderheden:
De achtertuin beschikt over een recht van overpad voor de overige drie woningen in het blok. Zij hebben het recht om door de tuin te gaan om bijvoorbeeld fietsen te pakken of containers aan de straat te zetten. De bewoners respecteren elkaars privacy en gebruiken dit recht alleen indien noodzakelijk.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben hier zeven jaar met veel plezier gewoond maar zijn inmiddels uit ons sfeervolle huisje gegroeid. Vanaf moment één voelden we ons welkom dankzij onze vriendelijke buren en ook een gevoel van veiligheid was direct aanwezig. Waar wij erg van genieten is de mogelijkheid om in de omgeving te kunnen wandelen. Een lange wandeling langs de Ijssel of een kortere ronde langs het groen in de wijk. Het gevoel van in een dorp wonen op een paar minuten fietsafstand van de stad, dat vind je hier!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1910

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

213 m³

Woonoppervlakte

67 m²

Perceeloppervlakte

108 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

50 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

huis met karakter

 

sfeervol

 

veilige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's