Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden gezinswoning met heerlijke, op het zuidwesten georiënteerde tuin. Deze comfortabele, in 1982 gebouwde tussenwoning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is vrijwel zonder klussen te betrekken.

De verkoper vertelt:
“Wij hebben met veel plezier in deze woning gewoond. Het is een ideale plek voor kinderen om op te groeien: een rustige straat, scholen op loopafstand én een speeltuintje direct achter de woning. Zelf hebben wij erg genoten van de zonnige tuin en het woongemak van supermarkten en andere voorzieningen in de directe omgeving.”


Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal met meterkast leidt naar de lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Grote raampartijen zorgen voor uitstekende lichtinval en bieden zicht op de rustige, groene woonomgeving. De woonkamer biedt toegang tot zowel de keuken als een tweede hal, gesitueerd in het hart van de woning. In deze hal vind je de trapopgang naar de verdieping en een toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
De keuken is geplaatst in een praktische hoekopstelling. De keukeninstallatie is uitgevoerd in klassiek-moderne stijl en beschikt over een granieten werkblad. De ruimte is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combimagnetron, 4-pits keramische kookplaat en een rvs afzuigkap. De keukenruimte biedt toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en een moderne badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn allen keurig afgewerkt. De beide slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning worden verlicht middels een recent vernieuwd dakraam. De badkamer is volledig betegeld in neutrale kleurstelling en beschikt over een bad met douche, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping:
Een vlizotrap op de overloop biedt toegang tot een ruime bergzolder: ideaal voor het opbergen van overtollige en seizoensgebonden spullen. De zolderruimte wordt verlicht middels een dakraam. Hier vind je tevens een witgoedaansluiting en de opstelling van de cv-ketel.

Tuin:
Naast een voortuin beschikt de woning over een zonnige, op het zuidwesten gelegen achtertuin met berging en achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating, een gazon, plantenborders en een houten schutting. Direct achter de tuin is een speeltuintje gesitueerd: ideaal voor de kinderen!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

359 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

87 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's