Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een gunstige locatie gelegen, goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met riante tuin, garage en badkamer en slaapkamer op de begane grond.

De woning is gelegen in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Dongen, welke in alle dagelijkse behoeften voorziet.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal aan de voorzijde betreedt u deze woning. De hal is voorzien van een tegelvloer en in de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn de diverse vertrekken bereikbaar, waaronder de praktische wasruimte.

De riante woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, een rolluik en een sfeervolle gashaard, welke door de eigenaar ter overname wordt aangeboden. Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot de riante, aangebouwde serre.
De serre is ruim en voorzien van een lichte tegelvloer, airconditioning en openslaande deuren naar de tuin.

De grote leefkeuken met kook- en eetgedeelte is voorzien van een tegelvloer (kookgedeelte) en een laminaatvloer (eetgedeelte). Verder een hoek inbouwkeuken, welke beschikt over een gaskookplaat, een oven, een vaatwasmachine en een koelkast. De vele onder- en bovenkastjes voorzien in ruim voldoende bergruimte.
Vanuit het eetgedeelte heeft u tevens toegang tot de serre.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de op de begane grond gelegen slaapkamer met aangrenzende badkamer.
De slaapkamer meet ca. 4.64 x 4.00 m eter en is voorzien van vloerbedekking en behang wandafwerking.

Vanuit de slaapkamer is de geheel betegelde badkamer toegankelijk, welke is voorzien van een tweede toilet, een whirlpool ligbad, een afzonderlijke douche met cabine en een wastafel met meubel. Daarnaast is de badkamer tevens voorzien van elektrische vloerverwarming.

1e Verdieping:
De overloop is voorzien van een vaste kast. Tevens is hier de opstelling van de cv-ketel (Vaillant 2014) gesitueerd. Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een ruime logeerkamer, welke is voorzien van een wastafel, een dakkapel met screen en een laminaatvloer.

Tuin:
Doordat de tuin is gelegen op het zuidwesten, is er altijd volop zon om van te genieten. Dit kan bijvoorbeeld op het terras of onder de terrasoverkapping. Daarnaast is er een gazon en diverse borders met beplating. De tuin biedt veel privacy en beschutting en de lange oprit biedt plaats aan meerdere auto's.
De vrijstaande garage is voorzien van elektra en verwarming.

Bijzonderheden:
- Ten laste van het onderhavige perceel en ten gunste van het naastgelegen perceel is aan de linkerzijde van het perceel een erfdienstbaarheid gevestigd om te komen van en gaan naar de openbare weg;
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1971-1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

690 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Fijne lichtinval

 

Leuke buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's