Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een mooie locatie gelegen, riante vrijstaande woning met garage, carport, berging en zonnig gelegen achtertuin.

De woning is gelegen aan een rustige straat in een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk. Zowel het centrum van Rijen als het treinstation zijn op korte afstand gelegen en gemakkelijk bereikbaar. In de nabijheid vindt u verder een prachtig bos waar het heerlijk wandelen is of uw kinderen lekker kunnen spelen.

Indeling:

Begane grond:
Via de oprit met carport aan de zijkant van de woning bereikt u de entree.
De ruime hal is voorzien van een travertin vloer en in de hal bevinden zich het toilet, de meterkast (met 8 groepen en 1 aardlekschakelaar), een garderobenis en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

De riante, lichte woonkamer is voorzien van een travertin vloer (en vensterbanken) en een sfeervolle haardpartij. Aan de achterzijde geeft de schuifpui toegang tot de achtertuin. De woonkamer is ingedeeld met een apart zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de keukenzijde. Het eetgedeelte staat dan ook in verbinding met de keuken.

De woon-/leefkeuken is voorzien van een donkergrijze tegelvloer en een Siematic keuken, welke in 2007 is geplaatst. De royale keukenopstelling beschikt over alle gemakken, zoals een 5-pits gas-op-glas kookplaat, een afzuigkap, een oven, een combi magnetron, een koelkast, een vriezer en een vaatwasmachine. Het geheel is afgewerkt met een granieten blad en achterwand.

Vanuit de keuken is het tussenportaal bereikbaar. Deze geeft toegang tot twee ruime berg-/kelderkasten en de achtertuin.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, drie ruime slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping. Op de overloop bevindt zich tevens een vaste kast.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en ook deze ruimte is weer royaal te noemen. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, een afzonderlijke douche met cabine, een vrij hangend toilet en een wastafel.

Slaapkamer 1: ca. 4.00 x 3.87 meter
De grote ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een parketvloer en een vaste kast.

Slaapkamer 2: ca. 4.00 x 3.18 meter
Aan de achterzijde van de woning gelegen, ruime en lichte slaapkamer met parketvloer, vaste kast en wastafel.

Slaapkamer 3: ca. 4.65 x 3.04 meter
Ook deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een parketvloer. Deze kamer is voorzien van een vaste wastafel en een deur naar het zonnig gelegen balkon, welke ca. 4.00 x 1.50 meet.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

2e Verdieping:
De voorzolder op de tweede verdieping is voorzien van een dakraam en bergruimte achter de knieschotten. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur en de opstelling van de cv-ketel. Tevens is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een werkhoek te creëren.

De zolderkamer is thans in gebruik als werk-/hobbyruimte, maar kan dankzij zijn grote oppervlakte en hoogte ook prima dienst doen als master bedroom. Indien nodig is het zelfs mogelijk deze ruimte op te splitsen in twee afzonderlijke slaapkamers. Thans is de ruimte voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en een wastafel. Achter de knieschotten is de nodige bergruimte te vinden.

Tuin:
De achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het zuidwesten. De tuin is voorzien van diverse terrassen en borders met beplanting. Vanuit de tuin is de inpandige berging bereikbaar, welke is voorzien van elektra en verwarming.
De garage is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van elektra, een lichtkoepel, een gootsteen en openslaande deuren naar de oprit met carport. De garage is 5.46 x 2.33 meter groot.

Bijzonderheden:
- Bent u op zoek naar een rustig gelegen, royale woning met zowel boven als beneden veel ruimte, dan is deze woning zeker een bezoek waard! Tijdens een bezichtiging ervaart u immers het beste hoeveel ruimte deze woning te bieden heeft.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 20 jaar lang genoten van de Kleine Spie 5, Rijen maar nu de kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de achtertuin (op het zuiden, zuid-west ) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!” Ook elke ochtend ontbijten en het krantje lezen in de grote leefkeuken zullen we missen. Door de enorme ruimte en het ouder worden willen wij kleiner gaan wonen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

657 m³

Woonoppervlakte

194 m²

Perceeloppervlakte

263 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

De enorme ruimte en vrijheid .

 

Het gemak van de fantastische keuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's