Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 389.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rust, ruimte én vrijstaand wonen voor onder de € 400.000,- k.k., wat wilt u nog meer?

Werkelijk op een schitterende en rustige woonlocatie vrij gelegen ruim vrijstaand huis (750m3), een perceel van meer dan 400m2 en toch zijn alle voorzieningen op korte afstand gelegen!

De woning is aan de rand van Heumen in een zeer fraaie woonomgeving gelegen. U loopt letterlijk zo vanuit uw woning naar de uiterwaarden van de rivier de Maas en het Maas-Waalkanaal met haar práchtige wandel- en fietstochten.

Indeling begane grond: ruime entree/hal, meterkast, toilet met fontein, berging met witgoedaansluitingen, bergkast, toegang tot het souterrain, L-vormige woonkamer met moderne vloer, open keuken met diverse apparatuur en schuifpui naar de achtertuin, bijkeuken, toilet met fontein, berging, inpandige garage. Souterrain: werkelijk schitterende hobbyruimte onder de gehele woning, thans bestaande uit een bioscoop, loungeruimte met bar, toilet en berging. Eerste verdieping: overloop, 4 royale slaapkamers met diverse bergruimten, badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Tweede verdieping: vliering.

Bijzonderheden: Bouwjaar plm. 1995. Inhoud ca. 750m3. Woonoppervlakte incl. souterrain en garage 195m2. Perceelsgrootte 424m2.

Voor de koper van deze woning is een gratis bouwtechnokeuring beschikbaar. Tevens is er optioneel een garantieverzekering mogelijk, welke dekking geeft tegen mogelijke constructieve gebreken welke na de aankoop van de woning blijken. Vraag naar de voorwaarden.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Eigen Huis en Tuin @verbouwing feestkelder”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

752 m³

Woonoppervlakte

195 m²

Perceeloppervlakte

424 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

256 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's