Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kokerjuffer 15 te Hengelo (O)

Wonen aan een park in een kindvriendelijke omgeving aan de groene rand van Hengelo? Maak dan een vrijblijvende afspraak om deze half vrijstaande woning in woonpark "Het Broek" /Slangenbeek te komen bekijken. Deze goed geïsoleerde hoekwoning bevindt zich in het midden van een autovrij park en heeft zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht.

De woning ligt op korte afstand van het winkelcentrum Slangenbeek,het gezondheidscentrum, scholen, kinderopvang, sportgelegenheden, uitvalswegen en openbaar vervoer. Ook ligt op geringe afstand een landelijk gebied met veel groen en water. De parkwoningen kenmerken zich door een mediterrane sfeer. Desgewenst kunt u de woning uitbreiden met een tweede verdieping zodat u de mogelijkheid heeft voor een vierde slaapkamer en extra bergruimte.
Kortom, laat u verrassen tijdens een bezichtiging!

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast en toilet, keuken en L-vormige woonkamer.

De ruime hal heeft een moderne plavuizen vloer en geeft toegang tot het toilet waarin een wandcloset en een fonteintje. Via de hal komt u in de woonkamer van circa 34 m² met open keuken voorzien van een laminaatvloer. De keurige inbouwkeuken is uitgevoerd met een granieten blad en de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat met afzuigschouw, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser.
De keuken grenst aan de eetkamer waar de openslaande deuren toegang geven tot de tuin en het terras.

Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een deur welke toegang geeft tot de veranda. Hier kunt u 's ochtends genieten van de opkomende zon en heeft u een vrij uitzicht over het park. Door de ramen aan de voorzijde en in de zijgevel is het zitgedeelte heerlijk licht.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer en opbergruimte.

Via de open trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, een berging en de badkamer. De slaapkamers hebben een afmeting van respectievelijk 7,5, 8 en bijna 11 m² en zijn allemaal voorzien van een novilon vloerbedekking. In de badkamer de douchehoek, wastafel met spiegel en het tweede toilet. Een eventueel ligbad is eenvoudig te installeren, de aan- en afvoer zijn al aangelegd. De wanden in de badkamer zijn betegeld tot het plafond en de kleurstelling van wand- en vloertegels is fris wit/blauw.
Daarnaast is er een bergruimte waarin de c.v. ketel, de mechanische ventilatie-unit en de aansluiting voor de wasmachine.

Buiten: tuin, berging en carport.

De besloten tuin biedt veel privacy en is gelegen op het noordwesten. Hierdoor kunt u zowel 's middags als 's avonds genieten van de zon. De tuin is fraai aangelegd met bestrating en borders. De kleuren wisselen met de seizoenen. In de winter blijft de tuin grotendeels groen. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de vrijstaande houten berging en de carport waar u de beschikking heeft over uw eigen parkeerplek. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 2006, de perceeloppervlakte bedraagt 156 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 347 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas HR Cv-ketel van het bouwjaar 2006 (eigendom). Het buitenschilderwerk is in 2016 professioneel uitgevoerd.

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Meer dan 10 jaar heb ik genoten van de Kokerjuffer 15 in Hengelo. Nu ik een baan in een andere stad aangeboden heb gekregen, heb ik besloten om te gaan verhuizen. Het is altijd heerlijk om in de ruime woonkamer te zitten! Door de ramen aan de voorzijde en in de zijgevel is het zitgedeelte heerlijk licht. Op de veranda aan de voorzijde is er een vrij uitzicht op het park. Met de openslaande deuren ben je direct in de besloten tuin (op het noordwesten), waar je ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon kunt genieten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

347 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

98 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

de lichte zonnige woonkamer en de gezellige buurt

 

het uitzicht op het plantsoen en de zonnige tuin

 

de korte afstand tot het winkelcentrum en het openbaar vervoer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's