Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke kans!! Bieden vanaf prijs € 275.000,--k.k.

Zeer royale eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, vijf slaapkamers en ruime tuin aan de Baljuwstraat

In de kleinschalige woonwijk Gouwsluis nabij vele voorzieningen bieden wij u de mogelijkheid een zeer ruime eengezinswoning met vijf slaapkamers te kopen.
De wijk kenmerkt zich door de autoluwe opzet met op loopafstand een speeltuin, molen “De Eendracht” en vanaf het woonerf directe aansluiting op de brede groenzone met een wandelpad. Binnen enkele minuten fietsen bent u bij het centrum en NS-station.

De woning heeft een ruime opzet met een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. De keuken en laminaatvloer zijn in 2016 nog vernieuwd. De achtertuin is west georiënteerd en biedt daardoor zowel middag- als avondzon.

Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging meer informatie over de indeling en afwerking van deze zeer royale eengezinswoning;

Begane grond
Entree, hal met meterkast (5 groepen met aardlekschakelaar).
Als u de riante woonkamer binnenloopt wordt u direct meegenomen in de ruimte met het fraaie uitzicht over de tuin. Dankzij de grote raampartijen is de woonkamer licht en zeer aangenaam. Vanuit de zithoek heeft u, middels openslaande deuren, toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is de moderne open keuken toegankelijk. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, wasbak, magnetron, heteluchtoven, extra ruime koelkast en handige carousselkast. Kortom: een complete keuken voorzien van alle gemakken!
Tussen de keuken en de woonkamer vindt u nog een handige provisiekast.
De begane grond is afgewerkt met een keurige laminaatvloer en strakke wanden.
Extra tussenhal met toilet en vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de tweede verdieping en alle vertrekken. Drie slaapkamers en een nette badkamer. De twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en de hoofdslaapkamer (voorheen 2 kamers) vindt u aan de achterzijde. De badkamer is ruim en voorzien van ligbad, wastafelmeubel, designradiator en wasmachineaansluiting.
De slaapkamers hebben een nette laminaatvloer en strak afgewerkte wanden.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers. Zeer royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning en een eveneens zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde.
De slaapkamers hebben een nette laminaatvloer en keurig afgewerkte wanden.

Tuin
Heerlijke ruime achtertuin gelegen op het westen. In de tuin een buitenkraan, zonnescherm en royale berging (2,85 bij 4,00).

Bijzonderheden
- Goed onderhouden eengezinswoning aan een rustig hofje
- Woning is in 2008 uit- en opgebouwd
- Parkeergelegenheid voor de woning
- Centrale ligging nabij winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Nieuwbouwproject “De Werfkade” wordt nabij deze woning gerealiseerd waardoor de laatste braakliggende stukjes in de wijk Gouwsluis worden opgevuld

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Met alle plezier gewoond te hebben in dit kinder vriendelijke buurt. En vrij van alle drukte/verkeer waar je kunt genieten van je rust. Voldoende parkeer gelegenheid en zeer voldoende groen om je heen waar je van kunt genieten. Echt paar meter afstand van de Rijn water. Zeer ruime uitgebouwde woning met de hele dag aan beide kanten zon.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

143 m²

Perceeloppervlakte

139 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Rust omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's