Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een flinke woonkamer, voldoende slaapkamers en een fraai perceel met oprit voor meerdere auto's. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Heivelden nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkelcentrum Heivelden, scholen, kinderopvang en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer (met vloerverwarming), stucwerk wandafwerking en trapkast met unit vloerverwarming. Toilet met hangcloset, fonteintje en afzuiging. Meterkast met 8 groepen + 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting. Ruime woonkamer met erker aan de voorzijde, tegelvloer, stucwerk wandafwerking en tuindeuren naar de achtertuin. Half open keuken aan de achterzijde met L-vormige keukenopstelling voorzien van granieten werkblad, afzuigkap, gaskookplaat, combi oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met deur naar de tuin en de garage en voorzien van tegelvloer.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 1 aan de voorzijde over de volle breedte met laminaatvloer, stucwerk wanden en kastenwand. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer met hangcloset, wastafel, ligbad en douchegelegenheid en mechanische afzuiging.

2e VERDIEPING:
Open zolderruimte met Velux dakraam aan de achterzijde, tapijt, aansluitingen voor de wasapparatuur en locatie cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 11/2015). Deze ruimte is uitermate geschikt voor het realiseren van 1 of meerdere slaapkamers.

GARAGE:
Aangebouwde garage welke inpandig via de bijkeuken te bereiken is en voorzien van stalen kanteldeur, elektra en deur naar de achtertuin.

TUIN:
Voortuin met een diepe oprit voor de garage. Geheel omheinde achtertuin met veranda aan de woning, elektra, kraantje, vijver, terras en gazon.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met een flinke woonkamer, voldoende slaapkamers en een fraai perceel met oprit voor meerdere auto's.
- De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Heivelden nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkelcentrum Heivelden, scholen, kinderopvang en uitvalswegen.
- Goed geïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Cv-combiketel vervangen eind 2015.
- Perceel van 221 m².
- Inhoud circa 459 m³.
- Woonoppervlakte circa 118 m².
- Bouwjaar 1998.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

459 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

100 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's