Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 164.800,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aantrekkelijk geprijsde RUIME HOEKWONING met BIJKEUKEN en eigen oprit op 256m² eigen grond gelegen. Een ideale woning voor bijvoorbeeld starters die in een keurig onderhouden woning willen stappen. Gelegen nabij de Hoofdstraat met een uitgebreid winkelaanbod en basisscholen op loopafstand. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren, een nieuw toilet en een geheel gerenoveerde luxe badkamer. Ook is de woning voorzien van muur-, dak-, glas- en vloerisolatie!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet (gerenoveerd, met wandcloset en fonteintje) toegang tot de L-vormige, op de zonkant gesitueerde, woonkamer met halfopen keuken (voorzien van een keramische kookplaat, een oven en een afzuigschouw), bijkeuken (volledig geïsoleerd) met achterentree. Voorts een portaal met trapopgang naar de verdieping.
De gehele begane grondvloer is voorzien van een laminaatvloer.

1e Verdieping: overloop, 3 royale slaapkamers (ca. 9m², 11m² en 13m²), een luxe, gerenoveerde badkamer met ligbad, een separate douchegelegenheid, een 2e wandcloset en een vaste wastafel.
Een vaste trapopgang leidt naar de 2e verdieping.

2e Verdieping: voorzolder met bergruimte, stookruimte (Nefit HR combi-ketel) en opstelplaats ten behoeve van de wasmachine en wasdroger. Op deze verdieping is eenvoudig nog een 4e slaapkamer te realiseren.

De diepe tuin heeft zowel een zonneterras, als een schaduwrijk terras waar het op tropische dagen goed toeven is. De tuin is onderhoudsvriendelijk, heeft een gazon en is tevens via de naastgelegen oprit met poort te bereiken.

Gelegen in een sfeervolle, kindvriendelijke buurt, waar het goed wonen is.
Oldemarkt heeft alles in zich wat je van een praktisch dorp mag verwachten. Goed onderwijs, goede winkelvoorzieningen, een jachthaven, een rijk sociaal en cultureel aanbod van sportclubs en verenigingsleven. En niet te vergeten temidden van prachtige natuur gelegen.

Het dorpje Oldemarkt telt ca. 2.600 inwoners en valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel aan de Noordkant van het 3.000 hectare grote natuurgebied Weerribben-Wieden. Met uitgestrekte fiets-, wandel-, en vaarroutes.
Oldemarkt is sinds jaar en dag een belangrijke pleisterplaats voor watersporters. De Kalenbergergracht is een van de belangrijkste doorgaande scheepvaartroutes, echter tegenwoordig hoofdzakelijk voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.
Niet voor niets is de Kop van Overijssel uitgeroepen tot de mooiste afslag van Europa.

Het vriendelijke dorp is zowel via het water als de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt op ongeveer 60 autominuten van de Randstad, op 10 autominuten van Steenwijk en Wolvega. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“‘Ik heb 11 jaar met veel plezier op de Burgemeester Kuiperslaan 84 gewoond, een plezierige straat met fijne mensen. Ik heb hier genoten, maar mijn reistijd woon-werkverkeer vraagt teveel tijd en ga ik dus verhuizen.'”

 

De bewoner aan het woord

“Familie en vrienden komen hier altijd met veel plezier. Ze vinden het een knus huis en genieten van de stilte rond het huis en in het dorp. En genieten van zoveel mooie natuur dichtbij.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

256 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

190 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin, diepe tuin heeft zowel een zonneterras als een schaduwrijk terras waar het op tropische dagen goed toeven is.

 

Vanuit de keuken is het mogelijk om openslaande deuren te plaatsen.

 

Aan de zijkant van de woning is er voldoende ruimte om een cartport of schuur te plaatsen.

 

In de diepe tuin is het mogelijk een stenen schuur te plaatsen.

 

Gezellige buren, zijn altijd bereid je te helpen.

 

Groene omgeving, wordt zeer goed onderhouden.

 

Kindvriendelijke buurt, goed onderwijs, tegenover de woning veel speelruimte.

 

Voldoende parkeergelegenheid, tegenover de woning, op de dam en naast de woning.

 

Vrij uitzicht, vanuit de woonkamer, de keuken, alle slaapkamers, badkamer en zolder.

 

Fijne lichtinval, in de woonkamer, de keuken, alle slaapkamers, de badkamer en zolder.

 

Energiezuinig, de woning is goed geisoleerd, dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbelglas.

 

Dichtbij OV, bushalte bevindt zich op 5-8 min loop afstand.

 

Veel opbergruimte, 1x inbouwkast onder de trap in de woonkamer, 1x inbouwkast overloop op 1e verdieping, 1x inbouwkast op de grote slaapkamer op de 1e verdieping, opbergruimte op zolder achter de schotten over de gehele lengte links en rechts.

 

Vlakbij Natuurgebied 'De Weerribben'

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's