Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 232.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Riant en bijzonder fraai driekamerappartement met een op het zuidoosten georiënteerd balkon. Compleet, modern en comfortabel. Door haar centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en optimale wooncomfort een uiterst geschikt appartement voor senioren.

De verkoper vertelt:
“Wij hebben hier met veel plezier gewoond. Het is een prettig, ruim opgezet en comfortabel appartement waar je vrijwel niets meer aan hoeft te doen. Het appartement is gesitueerd boven het nieuwe winkelcentrum Leesten, gelegen in het hart van de jonge nieuwbouwwijk. Het winkelcentrum bestaat uit verschillende winkels, een gezellig terras op het plein en een horecapaviljoen aan het water. Kortom, alle voorzieningen bij de hand. Bovendien fiets je vanuit de wijk zo het omliggende natuurlandschap in. Deze biedt met haar vele wandel- en fietsroutes optimale recreatiemogelijkheden.”


Indeling van de woning:

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de lift.

Woonverdieping:
De lange L-vormige hal met meterkast biedt toegang tot vrijwel alle vertrekken: de beide slaapkamers, een riante berging/bijkeuken met witgoedaansluiting, de ruim opgezette badkamer, een moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de lichte woonkamer. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer en nette wandafwerking.

De woonkamer is heerlijk licht en ruimtelijk. Grote raampartijen zorgen voor uitstekende lichtinval en bieden zicht op de levendige woonomgeving. In de woonkamer vind je tevens een stijlvolle open keuken. De moderne keukeninstallatie met granieten werkblad beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, elektrische oven, koelkast, 5-pits inductiekookplaat en afzuigkap. Naast de keuken is een praktische berging met de opstelling van de cv-ketel.

De slaapkamers zijn beiden keurig afgewerkt en hebben een royale afmeting. Ook de badkamer is ruim van opzet. De ruimte is volledig betegeld in neutrale antraciet/witte kleurstelling en beschikt over een ligbad, douche en wastafelmeubel.

De woonkamer biedt toegang tot het balkon, waar je heerlijk beschut kunt genieten van een weids uitzicht over het winkelcentrum en de aangrenzende groene landerijen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb hier negen heerlijke jaren gehad, de kamer is lekker licht en bij mooi weer kun je lekker op het inpandig balkon zitten, de open keuken is erg mooi en je kunt gewoon meepraten tijdens koffie zetten met de mensen in de kamer, verder is het een feestje om voor het raam te eten en meteen lekker naar buiten kijken. Verder een heerlijk ruim appartement met naast de voordeur de lift.”

 

aan het woord

“Het is een super gezellige buurt. Veel te doen voor kinderen. Mooie grasvoorzieningen”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

392 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

de rust en toch altijd wat te zien omdat je bij de winkels woont als ik zit te eten lekker naar buiten kijken

 

totaal geen last van de buren, maar deze staan wel altijd klaar als er wat is.

 

Een heerlijke badkamer met een bad met bubbels om lekker tot rust te komen, en o ja je kunt makkelijk met ze tweeën in bad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's