Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Louis Davidsstraat 82 te Hengelo (O)

UNIEKE KANS voor een UNIEKE WONING!

Als rust, ruimte, oog voor detail en locatie van uw nieuwe woning voor u belangrijke pijlers zijn in de zoektocht naar een nieuwe woning hoeft u niet langer meer te zoeken: Deze goed onderhouden woning is voorzien van 36 zonnepanelen op de zuidkant. Met circa 665 m³ inhoud op een perceel van maar liefst 709 m² en gelegen in de Hasseler Es kunt u hier aan de Louis Davidsstraat 82 uw eigen woonwens optimaal in vervulling laten gaan. Saillant detail... de woning is onder architectuur gebouwd van Nico Zantinge, voor de liefhebbers dus een uitgelezen kans!

Wat hebben wij u te bieden? Onder meer een tuingerichte living van 46 m², keuken met eigentijdse complete inbouwkeuken, complete fraaie badkamer, garage van 20 m² en maar liefst vijf royale slaapkamers. Daarnaast een eigen oprit met carport en een zonnig onder architectuur aangelegde tuin met vier terrassen. Kenners weten het, wonen aan de Louis Davidsstraat 82 is wonen aan een rustige straat op een prima locatie nabij het stadscentrum, de oprit autobaan A1 en alle direct noodzakelijke voorzieningen waaronder een winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen.

Heeft een vijverpartij rondom de woning niet uw voorkeur, verkoper is genegen om de tuin te ontdoen van de vijvers.

Indeling:
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Via de hal is er toegang tot de riante living van maar liefst 46 m², voorzien van een design massieve parket vloer van het houtsoort essen. De living is zowel straat- als tuingericht, L-vormig qua indeling en voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor een hoge mate aan daglichtinval. Een vrijstaande houtkachel zorgt voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange en koude winteravonden.

De keuken van circa 10 m² grenst aan de living. Er is plek voor een eettafel met circa 4 stoelen. De inbouwkeuken is uitgerust met een vaatwasser, combimagnetronoven, RVS afzuiginstallatie, koelkast en een 4-pits gaskookplaat.

Achter de keuken vinden we de bijkeuken met een ruime voorraadkast. De bijkeuken geeft directe toegang tot de achtertuin en de garage.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten respectievelijk 27, 10½ en 10½ m².

De badkamer is compleet betegeld en biedt als sanitair een ruime douchehoek, dubbele wastafel, extra toilet en een hoekligbad (met jetstreams). De ventilatie geschiedt op mechanische en natuurlijke wijze (openslaand raam), het geheel is volledig betegeld en de vloer is voorzien van gasgestookte vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap. U treft hier een tweetal extra slaap-/hobby of werkkamers aan. Naast de extra 2 kamers is er voldoende bergruimte aanwezig (onder de schuine zijden) en vinden we op de 2e verdieping tevens de opstelplaats voor de Cv-ketel, wasmachine en wasdroger (in de stookruimte).

Tuin en garage:
De vrije, op het Zuid oosten gelegen royale achtertuin is aangelegd met een grote vijverpartij, diverse terrassen, borders en paden aangelegd met sierbestrating. Het geheel biedt volop privacy, heeft een open karakter, is onder architectuur aangelegd, uiterst zonnig gelegen en via een eigen achterom eenvoudig bereikbaar.

De garage is met circa 20 m² ruim bemeten. De garage beschikt over aansluitingen voor elektra en water. Ideaal is de praktische zolderruimte boven de garage en de carport. De voorzieningen voor krachtstroomaansluiting zijn reeds aangelegd.

Parkeervoorzieningen:
U kunt uw auto parkeren op de eigen oprit met meerdere parkeerplekken of aan de openbare weg.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1982. De perceeloppervlakte bedraagt 709 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 665 m³. De centrale verwarming en warm water voorziening geschiedt door middel van een Atag Blauwe Engel combi Cv-ketel van het bouwjaar 2005 (eigendom). In bruikleen van de gemeente Hengelo is circa 300 m² gemeentegrond (zowel aan de voor- als achterzijde).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1982

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

665 m³

Woonoppervlakte

177 m²

Perceeloppervlakte

709 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

709 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

Prachtige, zonnige tuin.

 

Mooie, ruime huiskamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's