Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 105.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Wilmskamp 89 te Hengelo

Op een prima locatie nabij het buitengebied van Hengelo en op fietsafstand van de Universiteit Twente gelegen, netjes afgewerkt TWEEKAMERAPPARTEMENT gesitueerd op de derde verdieping in een sfeervol complex met vrij uitzicht op openbaar groen.

Begane grond:
Gesloten entree, liften en drie gezamenlijke fietsenbergingen.

Appartement:
Entree, hal met moderne video-intercom, inpandige berging, slaapkamer, badkamer met toilet en woonkamer met half open keuken.

De sfeervolle lichte woonkamer meet een oppervlakte van circa 24 m², is voorzien van een laminaatvloer en een schitterend vrij uitzicht over openbaar groen en de parkeerplaats.

De keuken is eenvoudig uitgevoerd met een 3-bloks eenheid met roestvrijstalen aanrechtblad waarin verwerkt een enkele spoelbak. Uniek is de bar, die ervoor zorgt dat de keuken enigszins is afgescheiden van de woonkamer, maar het geheel er ruimer uit doet zien. Een volwaardige keuken, voorzien van inbouwapparatuur en alle gemakken, is zonder al te veel moeite en naar eigen smaak te realiseren.

De inpandige berging biedt u veel extra opbergruimte. Deze kamer kan ook prima dienst doen als werk- of hobbyruimte en is voorzien van mechanische ventilatie.

De royale slaapkamer van 14 m² geeft toegang tot het aangrenzende balkon. Het balkon is gesitueerd op het oosten en biedt een fraai zicht over het omliggende gelegen openbaar groen en de voorgelegen parkeerplaats.

De nette badkamer is stijlvol uitgevoerd met als sanitair een douchecabine, wastafel en een hangend toilet met ingebouwde spoeling. Ventilatie geschiedt op mechanische wijze.

Parkeermogelijkheden en berging:
In het souterrain zijn drie bergingen gelegen welke dienst doen als een gezamenlijke fietsenberging. De binnen- en buitendeuren zijn alle voorzien van een elektronisch slot. Daarnaast zijn er aan de voorzijde van het appartementencomplex meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Omgeving:
Het appartement is in een zeer goede woonomgeving gelegen, nabij diverse sportaccommodaties, recreatieve voorzieningen, de Universiteit Twente, het buitengebied en het wijkwinkelcentrum Groot Driene. De binnenstad is met de fiets binnen 10 minuten te bereiken.

Overige bijzonderheden:
Het complex is omstreeks 1975 gerealiseerd en wordt goed onderhouden. Het gebruiksoppervlak bedraagt circa 65 m² en de inhoud 195 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Tzerra Cv-combiketel van het bouwjaar 2015 (eigendom). Het appartement is nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing. Het huidige servicekostenvoorschot voor de VVE bedraagt € 123,73 per maand (dit is inclusief voorschot water en opstalverzekering). De VVE heeft twee jaar geleden de gehele intercom gemoderniseerd, aan- en afvoerkanalen gerealiseerd voor HR-ketels en recentelijk nog de voordeuren van de appartementen vernieuwd.

''Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

195 m³

Woonoppervlakte

65 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Mooi uitzicht

 

Ruime indeling

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's