Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In rustige woonstraat gelegen degelijk gebouwde onderkelderde vrijstaande woning met garage, serre en zonnige tuin! Deze ruime vrijstaande woning ligt centraal in de driehoek Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven en op slechts 10 minuten rijden van Uden/Grave en Mill. Een mooie landelijke omgeving met bossen, natuur en recreatiegebied "De Kuilen".

De woning is gebouwd in 1980 en later uitgebreid met een serre. Het woonoppervlak is 140 m² en de overige inpandige ruimte is 97 m² (19 m² voor de garage, 42 m² kelderruimte, 12 m² bergruimte boven de garage en 24 m² bergruimte op de 2e verdieping). De totale inhoud bedraagt 830 m³ en het perceel is 349 m² groot. Met een tuinligging op het zuidwesten heeft u veel zon! De woning is gebouwd met degelijke materialen en heeft een mooie uitstraling. Het onderhoud is goed, de afwerking aan de binnenzijde is gedateerd, maar bijzonder netjes. De woning is voorzien van hard houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en is tevens voorzien van spouw- en dakisolatie conform de normen van het bouwjaar. Door de ruimte en mogelijkheden een ideaal huis voor gezinnen of mensen die een praktijk/extra hobbyruimte aan huis wensen!

Indeling begane grond:
De hal met leistenen vloer is voorzien van meterkast en geeft toegang tot de woonkamer, kelder en eerste verdieping. De ruime L-vormige woonkamer is eveneens voorzien van leistenen vloer met vloerverwarming en heeft een schouw. De ruime half open keuken is voorzien van keukenopstelling in hoekinrichting voorzien van gasfornuis met oven, rvs-schouw, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot een portaal waar u de toiletruimte en een extra doucheruimte aantreft. De toiletruimte is voorzien van wandcloset en fontein. Vanuit het portaal is er toegang tot de serre en de garage. De serre is ook toegankelijk vanuit de woonkamer middels openslaande deuren. Deze ruime serre is gelegen aan de tuinzijde, een leuke extra ruimte met veel lichtinval en is voorzien van witgoedaansluitingen. Vanuit de serre is er toegang tot de tuin via de schuifpui.
De in spouw gebouwde garage is voorzien van elektra, water en verwarming, heeft een ruime bergzolder onder de kap en beschikt over een aanrechtblok met close-in boiler..
De woning is voor een groot deel onderkelderd en bestaat uit 3 compartimenten (totaal 41 m²) met een stahoogte van ca. 2 meter. Ook is deze verwarmd, is er krachtstroom en is de kelder rechtstreeks vanaf de tuin toegankelijk via een eigen trapportaal. Hierdoor is deze ruimte niet alleen geschikt als extra berging maar kan deze ook dienst doen als hobbyruimte.

Eerste verdieping: Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vlizotrap naar de 2e verdieping. De slaapkamers zijn respectievelijk 15 - 14.1 en 7.1 m² groot. De kleinste kamer beschikt over een vaste kast, de 2 andere over een wastafel en de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een frans balkon. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar middels vlizotrap, 2 gescheiden royale bergruimtes met een hoogte van ca. 2.5 meter (waardoor optie bestaat er een extra kamer te realiseren). Tevens treft u hier de opstelling van de combiketel (type: Nefit, bouwjaar: 2001).

De tuin is gelegen op het zuidwesten en is keurig aangelegd met een terras, gazon, vaste beplanting, houten schuttingen en een houten tuinhuis met overkapping. De tuin is achterom bereikbaar. Op de inrit voor de woning kunt u uw auto parkeren. Verder is er genoeg parkeerruimte en speelvoorzieningen voor kinderen in de straat.

Kortom een keurige betaalbare vrijstaande woning met mogelijkheden, netjes onderhouden waardoor deze zo te betrekken is en modernisering in termijnen kan!

Vraagprijs: € 298.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

830 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

349 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

349 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Heel veel ruimte in het huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's